Grenseløst forelsket

Nå er de gift: - Vi håper på barn

- Det gjenstår jo å se om det er mulig, det kommer jo an på kvaliteten jeg leverer, sier Jan.

IKKE OPPTATT AV PENGER: Jan forteller at Janet ikke bryr seg om penger og luksus, så lenge hun har en mann som tar vare på henne. Foto: Privat
IKKE OPPTATT AV PENGER: Jan forteller at Janet ikke bryr seg om penger og luksus, så lenge hun har en mann som tar vare på henne. Foto: Privat Vis mer
Publisert

En ny sesong av «Grenseløst forelsket» er i gang, og et av parene som er med denne sesongen også, er Jan Østerhus (52) og Janet Pantonial (35). Da KK ringer, forteller Jan at de nylig har vært på elgjakt i Rendalen.

- Janet var hjemmeværende husmor i campingvogna de første tre-fire dagene, men i dag spurte hun om hun kunne bli med og se hvordan elgjakta foregår. Det var oppholdsvær fra morgenen av, men mye knott. På ettermiddagen ble vi både gjennomsvette og gjennombløte av regn, så vi ble ganske slitne. Men hun synes det er ålreit.

Janet har vært i Norge siden 13. august, og må reise tilbake til Filippinene 3. november. Siden sist vi snakket med paret, har de forlovet seg, og de skal gifte seg 10. oktober i Nittedal rådhus.

- Når vi gifter oss, blir det litt enklere for Janet å reise frem og tilbake, og på sikt få familiegjenforening. Og så er det veldig ålreit for min del – jeg har aldri vært gift, og nå har jeg funnet en jente det er verdt å gifte seg med. Da er det veldig koselig, sier Jan.

- Blir det storslått feiring, da?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.