Nyinnspilling Av Skjønnheten Og Udyret

Nå er det bare å glede seg til 17. mars 2017!

Vi får tårer i øynene og frysninger på hele kroppen.

«SKJØNNHETEN OG UDYRET»: 17. mars kommer den populære Disney-filmen i ny drakt med blant annet «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson (26) i hovedrollen som Belle. Nå er den offisielle traileren her og det er bare å glede seg! Foto: Skjermdump: YouTube
«SKJØNNHETEN OG UDYRET»: 17. mars kommer den populære Disney-filmen i ny drakt med blant annet «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson (26) i hovedrollen som Belle. Nå er den offisielle traileren her og det er bare å glede seg! Foto: Skjermdump: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter Disney har pirret oss gjennom en liten smakebit og bilder fra den kommende filmen, kan vi endelig se hvordan den store Disney-filmen «Skjønnheten og Udyret» vil se ut da den kommer i ny drakt 17. mars 2017! 

LES OGSÅ: Her er den offisielle «Gilmore Girls»-traileren!

Vi KK.no-redaksjonen elsker Disney-filmer og mange av oss har nettopp «Skjønnheten og Udyret» på topp tre-lista. Jeg har selv benka meg foran nyinnspillingen av både «Tornerose» og «Askepott», men «Skjønnheten og Udyret», som kom først i 1991 har helt klart vært min store favoritt! Og nå får vi endelig se hvordan den etterlengta nyinnspillingen av filmen kommer til å bli. 

Se traileren øverst i saken! 

Dersom hukommelsen din trenger en liten oppfriskning, handler altså filmen om en vakker, men arrogant prins som blir offer for en forbannelse og forvandles til et udyr med et grufullt utseende. Hvem kan redde han fra trolldommen - før det er for sent? 

Lysestaken Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede gjenstandene gjør alt de kan for at romansen mellom henne og udyret skal begynne å spire - vil forbannelsen bli brutt?

Etter både en teaser og nye bilder fra filmen, er endelig den fulle traileren her! Og vi sitter med tårer i øynene og frysninger på hele kroppen! Vi har allerede holdt av datoen neste år - noe du også bør gjøre! Dette kommer til å bli magisk! 

LES OGSÅ: Endelig er den offisielle «Fifty Shades Darker»-traileren her! 

Den nye kinofilmen, som vil bli vist i både 2D og 3D, har en strålende rolleliste, med «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson (26) i hovedrollen som Belle og «Downton Abbey»-stjernen Dan Stevens (33) i rollen som Udyret (prinsen). Luke Evans (37) har fått rollen som Gaston, mens «Love Actually»-skuespiller Emma Thompson (57) og «Sophie's Choice»-stjernen Kevin Kline (68) er bekreftet til filmen som Fru Potts og Belles far, Maurice. I tillegg har «Frost»-stjernen Josh Gad (35) fått en rolle i filmen, og skal spille Gastons sidekick, Le Fou.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer