Nå er det endelig bekreftet – «Sex og singelliv» får oppfølger!

Men det blir ikke slik vi trodde...

POPULÆR GJENG: Det er to tiår siden vi for første gang møtte Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York og Samatha Jones på skjermen. FOTO: HBO
POPULÆR GJENG: Det er to tiår siden vi for første gang møtte Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York og Samatha Jones på skjermen. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

I fjor var det 20 år siden den aller første episoden av «Sex og singelliv» – eller «Sex and the City» som er originaltittelen – kom på lufta.

Serien om livene til de fire New York-baserte kvinnene traff en nerve hos seerne, og i dag kan den (ganske trygt) kalles en av de mest innflytelsesrike gjennom tidene.

Ikke bare på grunn av de mange situasjonene man kjente seg igjen i – de mindre glamorøse sidene ved foreldrerollen, heftige venninnekrangler, altoppslukende kjærlighetssorg – men også fordi kvinnelig seksualitet plutselig var veldig tilstede i monitor.

Etter at serien omsider takket for seg i i 2004, fikk fansen to filmer som et slags plaster på såret, men det er sant som man sier: Mye vil ha mer.

En tredje film ble nærmest et krav fra «Sex og singelliv»-entusiastene verden rundt og det ble heftig spekulert i at hjulene var i gang – frem til et urokkelig nei fra Kim Cattrall, eller Samantha, førte til at prosjektet ble lagt på is.

Denne uken ble det kjent at vi får en oppfølger likevel! Dog ikke helt slik vi trodde...

Nå har nemlig forfatteren av bøkene den ikoniske franchisen er basert på, Candace Bushnell, bekreftet at både en ny bok og en påfølgende serie med navn «Is There Still Sex in the City?» er på vei.

Det var motenettstedet Melk & Honning som først omtalte saken her til lands.

BYTTES UT: Fansen er utvilsomt storfornøyde med ny bok og serie, men avsløringen er bittersøt for mange: Det nye kapittelet skal nemlig ikke omhandle originalkarakterene vi ble kjent med for 20 år siden. FOTO: Scanpix
BYTTES UT: Fansen er utvilsomt storfornøyde med ny bok og serie, men avsløringen er bittersøt for mange: Det nye kapittelet skal nemlig ikke omhandle originalkarakterene vi ble kjent med for 20 år siden. FOTO: Scanpix Vis mer

Boken skal visstnok omhandle livet etter fylte 50 år. Ifølge W Magazine fokuserer blant annet Bushnell på «de umulige skjønnhetsstandardene kvinner forventes å leve opp til ettersom de blir eldre».

Nettstedet skriver også at det neppe blir et gjensyn med de kjente og kjære karakterene; i stedet er det en ny gjeng kvinner vi får komme under huden på.

«Is There Still Sex in the City?» slippes som bok i august, mens innspillingen av serien begynner kort tid senere.

LES OGSÅ: Nå avsløres handlingen i filmen som aldri ble noe av

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer