Nå er det endelig bekreftet – «Sex og singelliv» får oppfølger!

Men det blir ikke slik vi trodde...

POPULÆR GJENG: Det er to tiår siden vi for første gang møtte Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York og Samatha Jones på skjermen. FOTO: HBO
POPULÆR GJENG: Det er to tiår siden vi for første gang møtte Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York og Samatha Jones på skjermen. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

I fjor var det 20 år siden den aller første episoden av «Sex og singelliv» – eller «Sex and the City» som er originaltittelen – kom på lufta.Serien om livene til de fire New York-baserte kvinnene traff en nerve hos seerne, og i dag kan den (ganske trygt) kalles en av de mest innflytelsesrike gjennom tidene.

Ikke bare på grunn av de mange situasjonene man kjente seg igjen i – de mindre glamorøse sidene ved foreldrerollen, heftige venninnekrangler, altoppslukende kjærlighetssorg – men også fordi kvinnelig seksualitet plutselig var veldig tilstede i monitor.Etter at serien omsider takket for seg i i 2004, fikk fansen to filmer som et slags plaster på såret, men det er sant som man sier: Mye vil ha mer.

En tredje film ble nærmest et krav fra «Sex og singelliv»-entusiastene verden rundt og det ble heftig spekulert i at hjulene var i gang – frem til et urokkelig nei fra Kim Cattrall, eller Samantha, førte til at prosjektet ble lagt på is.

Denne uken ble det kjent at vi får en oppfølger likevel! Dog ikke helt slik vi trodde...

Nå har nemlig forfatteren av bøkene den ikoniske franchisen er basert på, Candace Bushnell, bekreftet at både en ny bok og en påfølgende serie med navn «Is There Still Sex in the City?» er på vei.Det var motenettstedet Melk & Honning som først omtalte saken her til lands.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer