Downton Abbey

Nå er Downton Abbey-traileren her!

Det blir jo film til høsten, dere! Og det er bare å glede seg ...

MER DOWNTON ABBEY: - Et besøk av hvem, sier du? I høst kommer spillefilmen Downton Abbey - som fansen har ventet på siden seriens slutt i 2015. Foto: Filmweb
MER DOWNTON ABBEY: - Et besøk av hvem, sier du? I høst kommer spillefilmen Downton Abbey - som fansen har ventet på siden seriens slutt i 2015. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som har savnet ALT ved Downton Abbey siden seriens slutt i i 2015? Vel, det er bare å pusse sølvet, rydde i lintøyskapet og sette fram krystallglassene - for 13. september har filmen Downton Abbey premiere i Norge.

Regissør Michael Engler (som har regissert flere episoder av serien, deriblant jule-spesialen, i tillegg til en drøss andre kvalitetsserier), har lagt handlingen noen måneder senere enn der vi tok farvel med familien og de ansatte sist, altså er vi i England i 1927.

- Da tv-serien nærmet seg slutten, var det drømmen vår å gi millionene av internasjonale fans en spillefilm, har produsent Gareth Neame uttalt til The Guardian.

Og slik ble det. Til glede for fansen er så vidt vi kan se "alle" skuespillerne med.

Nå som traileren endelig er ute får vi vite at det ultimate arrangementet står på trappene - nemlig kongelig besøk til Downton Abbey.

Ikke overraskende blir det hektisk aktivitet i både over- og underetasjene på det ærverdige godset når George V og dronning Mary inviterer seg selv på lunsj, og vår alles kjære Lady Violet Crawley (Maggie Smith) har flere syrlige replikker å by på i den forbindelse.

Hvordan skal godset stå i denne stresstesten uten pensjonerte Mr. Carson?

For noen av oss er dette mer spennende enn all verdens "white walkers" fra Game of Thrones.

Uten å røpe for mye ser det dessuten til filmen vil handle om at godset står overfor en ny tid - med alt det innebærer av modernisering, effektivisering og mindre forskjeller mellom høy og lav. Og ja - det ser ut til at noen vil finne kjærlighten (igjen)!

Se traileren her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer