Nå er hele «Friends»-gjengen på Instagram

Sjekk hvem sistemann ut var!

POPULÆR GJENG: Den siste episoden av «Friends» kom på lufta for hele 16 år siden, men de seks skuespillerne som fylte hovedrollene har fremdeles en ivrig fanbase. FOTO: Warner Bros. Studios
POPULÆR GJENG: Den siste episoden av «Friends» kom på lufta for hele 16 år siden, men de seks skuespillerne som fylte hovedrollene har fremdeles en ivrig fanbase. FOTO: Warner Bros. Studios Vis mer
Publisert

Det ble stor oppstandelse da Jennifer Aniston (50) fikk seg Instagram i oktober i fjor – ikke minst fordi det aller første bildet hun delte var i selskap av samtlige «Friends»-kolleger.

Den populære seriens siste episode ble sendt for 16 år siden – og den første kom på lufta ti år før dét igjen – men det er tydelig at fansen er minst like engasjert i dag! Jennifers debut slo nemlig alle rekorder.

Hun nådde én million følgere raskere enn noen andre før seg. Det tok bare fem, små timer.

Faktisk var trykket så enormt at det skapte problemer for Instagram. Mange rapporterte at det ikke gikk an å verken følge eller like stjernens innlegg, og at appen ble veldig treg.

En million mennesker som er opptatt av hva du holder på med er absolutt mye, men tallet har naturligvis økt siden de første timene. I dag kan 50-åringen skilte med 27 millioner følgere.

Siden Jennifer hoppet på Instagram-toget, har det bare vært én «Friends»-stjerne som ikke har hatt sin egen profil.

Fire av dem har vært med på moroa lenge; Courteney Cox (55) har 7,4 millioner følgere, Matt LeBlanc (52) har 4,6 millioner, Lisa Kudrow (56) har 5,4 millioner og David Schwimmer (53) har 3,4 millioner.

Nå har endelig hele verdens Chandler Bing, Matthew Perry (50), også debutert!

Skuespilleren har foreløpig ikke publisert innhold, men har i kjent stil laget en humoristisk beskrivelse. «Hva er dette? Instagram-kontoen min?», lyder enkelt og greit biografien på Matthews profil.

Det var Lisa Kudrow – også kjent som sjarmerende, rare Phoebe Buffay – som avslørte den gledelige nyheten for verden torsdag.

«Endelig!!! Yay!! Jeg kan ikke tro MINE EGNE ØYNE. Velkommen til Instagram, Matthew. #friendsforlife», skriver den tydelig engasjerte 56-åringen under et bilde av seg selv med sin tidligere kollega.

Lisa referer til episoden hvor rollefiguren hennes finner ut at to av vennene ligger sammen da hun tar dem på fersken i het omfavnelse.

Matthews profil har nå vært oppe i et knapt døgn, og følgerne renner inn. I skrivende stund har moromannen nådd 1,7 millioner.

Vi digger at alle de seks hovedrolleinnhaverne fra det som definitivt er en av verdens mest sette serier, nå er et lite steg nærmere oss i den digitale verden.

Mon tro om det ligger en strategi bak det hele? Kanskje de må opprette kanaler på sosiale medier for å kunne promotere et kommende «Friends»-prosjekt? Det er tross alt ikke lenge siden Jennifer Aniston uttalte følgende da hun besøkte talkshowdronningen Ellen DeGeneres:

– Vi hadde elsket om det ble noe, men vi vet ikke hva det ville vært. Vi prøver og vi jobber med det.

Høres lovende ut, synes vi! Det er i alle fall lov å håpe...

LES OGSÅ: Slik ser lille Emma Geller-Green «Friends» ut i dag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer