Nå er hele «Friends»-gjengen på Instagram

Sjekk hvem sistemann ut var!

POPULÆR GJENG: Den siste episoden av «Friends» kom på lufta for hele 16 år siden, men de seks skuespillerne som fylte hovedrollene har fremdeles en ivrig fanbase. FOTO: Warner Bros. Studios
POPULÆR GJENG: Den siste episoden av «Friends» kom på lufta for hele 16 år siden, men de seks skuespillerne som fylte hovedrollene har fremdeles en ivrig fanbase. FOTO: Warner Bros. Studios Vis mer
Publisert

Det ble stor oppstandelse da Jennifer Aniston (50) fikk seg Instagram i oktober i fjor – ikke minst fordi det aller første bildet hun delte var i selskap av samtlige «Friends»-kolleger.Den populære seriens siste episode ble sendt for 16 år siden – og den første kom på lufta ti år før dét igjen – men det er tydelig at fansen er minst like engasjert i dag! Jennifers debut slo nemlig alle rekorder.

Hun nådde én million følgere raskere enn noen andre før seg. Det tok bare fem, små timer.Faktisk var trykket så enormt at det skapte problemer for Instagram. Mange rapporterte at det ikke gikk an å verken følge eller like stjernens innlegg, og at appen ble veldig treg.En million mennesker som er opptatt av hva du holder på med er absolutt mye, men tallet har naturligvis økt siden de første timene. I dag kan 50-åringen skilte med 27 millioner følgere.

Siden Jennifer hoppet på Instagram-toget, har det bare vært én «Friends»-stjerne som ikke har hatt sin egen profil.Fire av dem har vært med på moroa lenge; Courteney Cox (55) har 7,4 millioner følgere, Matt LeBlanc (52) har 4,6 millioner, Lisa Kudrow (56) har 5,4 millioner og David Schwimmer (53) har 3,4 millioner.Nå har endelig hele verdens Chandler Bing, Matthew Perry (50), også debutert!Skuespilleren har foreløpig ikke publisert innhold, men har i kjent stil laget en humoristisk beskrivelse. «Hva er dette? Instagram-kontoen min?», lyder enkelt og greit biografien på Matthews profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer