Kylie Jenner:

Nå er hun ikke lenger USAs yngste og rikeste milliardær!

Kylie Jenner (24) har lenge vært den yngste kvinnelige «self made» millonæren i USA. Nå er hun imidlertid blitt forbigått.

KYLIE JENNER: Søstrene Kylie Jenner og Kim Kardashian er begge å finne på listen over de rikeste kvinnene i USA. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest i 2020. FOTO: NTB
KYLIE JENNER: Søstrene Kylie Jenner og Kim Kardashian er begge å finne på listen over de rikeste kvinnene i USA. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest i 2020. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det amerikanske forretnings- og finanstidsskriftet Forbes har tatt et dypdykk blant USAs mest vellykkede kvinner. Av det de fant ut, har de laget en liste over de rikeste selvgjorte kvinnene.

Det er mange gamle travere på listen, der i blant annet Kim Kardashian (41), som tidligere har sagt (med et glimt i øye) at hun er villig til å spise bæsj for å holde seg ung. Hun er oppe på en 16. plass, verdt hele 1,8 milliarder amerikanske dollar - som utgjør rundt 18 milliarder norske kroner.

Det som imidlertid er nytt er at den yngste, rikeste på lista har tatt over plassen etter Kyle Jenner, lillesøsteren til Kim Kardashian, som vi kjenner fra det meste av amerikansk populærkultur. Men kanskje mest fra realitysåpeseriene «Keeping up with the Kardashians» og «The Kardashians».

34 år og milliardær

Det er mer enn tre år etter at Jenner fikk tittelen som den yngste rikingen på listen, men nå har hun hoppet noen hakk lengre ned. Hun er imidlertid ikke blakk av den grunn, hun er i dag estimert til å eie en formue på 600 millioner. Det skriver nettstedet E! News.

34-åringen som nå troner som den yngste selvgjorte kvinnelige billionæren i USA med en samlet formue på 1,4 milliarder amerikanske dollar - 14 milliarder norske kroner - er heller ikke et ukjent fjes. Hun har gjort musikkariere siden hun var tenåring, vært innom filmbransjen og er ansett som et moteikon. Vi snakker selvsagt om den nybakte moren, Rihanna.

Rihanna, som medeier i sminkemerket «Fenty Beauty» og eier av 30 prosent av aksjene i sin egen undertøyskolleksjon, «Savege x Fenty», er ifølge Forbes den første kvinnelige billionæren som har opphavet sitt fra Barbados.

KAN SMILE: Artist og forretningskvinne Rihanna har åpenbart mye å smile for i disse dager. Hun ble nylig mor til sin første sønn og i tillegg er hun god for 14 milliarder norske kroner. FOTO: NTB
KAN SMILE: Artist og forretningskvinne Rihanna har åpenbart mye å smile for i disse dager. Hun ble nylig mor til sin første sønn og i tillegg er hun god for 14 milliarder norske kroner. FOTO: NTB Vis mer

I rikt selskap

Og formuen hennes kan hende vil fortsette å øke snart. Sangeren, som nylig ble mor for første gang, sammen med A$AP Rocky, har hintet om at hun har ny musikk på gang.

«Jeg ser på mitt neste prosjekt med helt andre øyne enn jeg tidligere har. Jeg tror at den måten jeg tenker å gjøre det på, passer meg mye, mye bedre. Det er autentisk, vil bli veldig gøy for meg og det fjerner mye av presset», sa artisten til Vouge.

Likevel, det betyr ikke at Kylie Jenners formue er mindre imponerende. For ifølge Forbes liste er 24-åringen fortsatt den yngste på listen over kvinner som har skapt sin egen formue. Der er hun i rikt selskap med andre celebre unge damer som Taylor Swift med 570 milloner dollar og grunnleggeren av datingappen Bumble med 740 millioner dollar. Det er for øvrig femte året på rad at Jenner er å finne på listen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer