Kristine Kujath Thorp

- Nå er jeg ikke lenger flau over å være halvt polsk

«Nordsjøen»-aktuelle Kristine Kujath Thorp (29) er stolt av opphavet sitt.

KRISTINE KUJATH THORP: Den norske skuespilleren Kristine Kujath Thorp er aktuell som actionhelt i storfilmen «Nordsjøen». FOTO: Javad Parsa / NTB
KRISTINE KUJATH THORP: Den norske skuespilleren Kristine Kujath Thorp er aktuell som actionhelt i storfilmen «Nordsjøen». FOTO: Javad Parsa / NTB
Vis mer
Publisert

Etter mange års målrettet jobbing har den norske skuespilleren Kristine Kujath Thorp (29) endelig nådd målet om å slå gjennom.

Men under presselanseringen av kinofilmen Nordsjøen i oktober 2021 forteller hun til KK at veien til gjennombruddet har vært lang og hard.

- Det var begrenset hvor lenge jeg kunne livnære meg av kortfilmer og novellefilmer, og lenge tenkte jeg «fader ass, kan jeg ikke snart få gjennombruddet mitt? Jeg vet jo at jeg kan det her!». Samtidig er man bevisst på at det er et veldig vanskelig yrke å slå gjennom i.

I august 2021 stakk hun av med den gjeve Amandaprisen for hovedrollen i Ninjababy, og samme år høstet hun gode kritikker for rollen i den prisbelønte filmen Den største forbrytelsen. Hun har også hatt hovedrollen i den danske TV-serien Noget om Emma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer