Tuva Fellman

Nå er kjendisparet gift!

Tuva Fellman og Ronny Brede Aase ga hverandre sine ja foran venner og familie.

TUVA FELLMAN: Det profilerte TV- og radio-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har giftet seg. Dette bildet er tatt i forbindelse med et tidligere KK-intervju. FOTO: Astrid Waller
TUVA FELLMAN: Det profilerte TV- og radio-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har giftet seg. Dette bildet er tatt i forbindelse med et tidligere KK-intervju. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første helgen i august i år samlet det profilerte TV- og radioparet Tuva Fellman (35) og Ronny Brede Aase (35) venner og familie til bryllup.

Flere venner av paret, som komiker Else Kåss (42) og tv-profil Niklas Baarli (33) har delt den gledelige nyheten på sosiale medier:

Det var flere andre profilerte gjester i bryllupet, blant andre Tuvas TV-makker Solveig Kloppen (51), TV-kokk Lise Finckenhagen (46) og ekteparet Live Nelvik (39) og Tore Sagen (41) - nære venner av paret.

Også Live Nelvik delte fra bryllupet på sosiale medier:

Dagen etter bryllupet delte bruden selv bilder på Instagram:

KK har vært i kontakt med Tuva Fellman, som ikke ønsker å gi kommentar.

Fra kompiser til kjærester

Etter å ha vært kjærester i en årrekke, har de to lovet hverandre evig troskap. Paret ble kjent gjennom felles venner, da Tuva studerte.

Siden begynte de to å jobbe sammen i NRK p3, men det skulle gå lang tid før amors piler skjøt fart, og de gikk fra å være kompiser til kjærester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer