Tuva Fellman

Nå er kjendisparet gift!

Tuva Fellman og Ronny Brede Aase ga hverandre sine ja foran venner og familie.

TUVA FELLMAN: Det profilerte TV- og radio-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har giftet seg. Dette bildet er tatt i forbindelse med et tidligere KK-intervju. FOTO: Astrid Waller
TUVA FELLMAN: Det profilerte TV- og radio-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har giftet seg. Dette bildet er tatt i forbindelse med et tidligere KK-intervju. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første helgen i august i år samlet det profilerte TV- og radioparet Tuva Fellman (35) og Ronny Brede Aase (35) venner og familie til bryllup.

Flere venner av paret, som komiker Else Kåss (42) og tv-profil Niklas Baarli (33) har delt den gledelige nyheten på sosiale medier:

FOTO: Skjermdump / Instagram @niklasbaarli
FOTO: Skjermdump / Instagram @niklasbaarli Vis mer

Det var flere andre profilerte gjester i bryllupet, blant andre Tuvas TV-makker Solveig Kloppen (51), TV-kokk Lise Finckenhagen (46) og ekteparet Live Nelvik (39) og Tore Sagen (41) - nære venner av paret.

Også Live Nelvik delte fra bryllupet på sosiale medier:

FOTO: Skjermdump / Instagram @livenelvik
FOTO: Skjermdump / Instagram @livenelvik Vis mer

Dagen etter bryllupet delte bruden selv bilder på Instagram:

FOTO: Skjermdump / Instagram @tuvafellman
FOTO: Skjermdump / Instagram @tuvafellman Vis mer

KK har vært i kontakt med Tuva Fellman, som ikke ønsker å gi kommentar.

Fra kompiser til kjærester

Etter å ha vært kjærester i en årrekke, har de to lovet hverandre evig troskap. Paret ble kjent gjennom felles venner, da Tuva studerte.

Siden begynte de to å jobbe sammen i NRK p3, men det skulle gå lang tid før amors piler skjøt fart, og de gikk fra å være kompiser til kjærester.

- Jeg gikk på universitetet med Ingve, en barndomsvenn av Ronny. Vi traff hverandre gjennom ham første gang. Deretter begynte jeg å jobbe i P3, men da var vi ikke så mye sammen, har Tuva tidligere fortalt til KK.

- Nei, jeg jobbet på morgenen og du på kvelden, så vi møttes aldri på jobb. Vi var på et par jobbfester i lag, men det var det, supplert.

Men etter Øyafestivalen i august 2012 innså de at det var mer enn bare vennskap, og siden har de to vært sammen.

HEMMELIG FORELSKEØSE: Det tok lang tid før Tuva og Ronny avslørte at det var et par til kollegene i P3. FOTO: Astrid Waller
HEMMELIG FORELSKEØSE: Det tok lang tid før Tuva og Ronny avslørte at det var et par til kollegene i P3. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Utsatte bryllupet

Høsten 2020 gikk samboere fra å være to, til å bli tre. Da kom nemlig parets datter til verden.

Hun er grunnen til at bryllupet ble utsatt. For Tuva og Ronny skulle nemlig allerede ha vært gift.

- Vi kjører på i 2022. Det føltes riktig for oss begge to. Dessuten er det gøy å ha en fest der Tuva ikke må amme og styre på. Vi vil gjerne ha den sommeren til å bli enda bedre kjent med vårt nye barn, og ikke måtte planlegge bryllup, forklarte Ronny til KK i fjor.

Nå har altså den romantiske seremonien funnet sted, og Tuva og Ronny er gått fra å være kompiser til kjærester - og nå ektefeller.

Vi gratulerer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer