Mamma Mia: Here we go again!

Nå er «Mamma Mia 2» ferdig innspilt

Er du klar for mer sang og moro?

MAMMA MIA 2: Nå er det ikke lenge før «Mamma Mia 2: Here we go again» kommer på lerretet igjen. FOTO: Mamma Mia
MAMMA MIA 2: Nå er det ikke lenge før «Mamma Mia 2: Here we go again» kommer på lerretet igjen. FOTO: Mamma Mia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppfølgeren til publikumsuksessen «Mamma Mia» er offisielt ferdiginnspilt, og dermed er vi enda litt nærmere premieredatoen til «Mamma Mia 2: Here We Go Again!».

Det var Lily James (28) , som er kjent fra filmer som «Baby Driver», «Cinderella» og «Pride and Prejudice and Zombies», som delte nyheten via sin Instagram-konto denne uken. Hun skal spille «Donna» som ung i den kommende filmen.

LES OGSÅ: Nå kommer «Mamma Mia»-oppfølgeren

Fullt oppmøte

Innspillingen av filmen skal ha startet i august tidligere i år, og har dermed brukt knappe fire måneder på innspillingen.

LILY JAMES: Det er bekreftet at den engelske skuespilleren Lily James (28) skal spille «Donna» som ung. FOTO: NTB Scanpix
LILY JAMES: Det er bekreftet at den engelske skuespilleren Lily James (28) skal spille «Donna» som ung. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Skal vi tro IMDb får vi se hele gjengen vi ble så godt kjent med i 2008 nok en gang, da både Meryl Streep (68), Amanda Seyfried (32), Julie Walters (67), Colin Firth (57), Pierce Brosnan (64), Stellan Skarsgård (66), Christine Baranski (65) og Dominic Cooper (39) er på rollelisten, også denne gangen.

Det har også blitt bekreftet noen nye navn i rollebesetningen. Blant dem er sangstjernen Cher (71), og kjekkasene Jeremy Irvine (27) og Hugh Skinner (32), melder Redonline.

Går tilbake i tid

Oppfølgeren vil både være en prolog, og en oppfølger til originalen, da vi går tilbake i tid og oppsøker fortiden til Donna og hennes kjekke elskere.

Benny fra ABBA har også bekreftet at vi kommer til å få høre nye sanger i filmen, og at «Angel Eyes», «I Wonder» og «When I Kissed the Teacher» alle kommer til å være med.

Filmen har premiere 20. juli, så nå kan ikke 2018 komme tidsnok - som vi gleder oss til denne festen av en film!

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump

FERDIG: Lily James delte dette bildet på sin Instagram-konto. Foto: Instagram @Lilyjamesofficial
FERDIG: Lily James delte dette bildet på sin Instagram-konto. Foto: Instagram @Lilyjamesofficial Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer