Sex og singelliv

Nå er premieredatoen klar!

Endelig vet vi når den splitter nye sesongen av Sex og singelliv slippes.

SEX OG SINGELIV: Nå kan du kose deg med en helt fersk teaser av serien And just like that! VIDEO: HBO Max Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Serien vi har ventet på i mange måneder er rett rundt hjørnet - og i begynnelsen av desember er ventetiden over! Da slippes nemlig den splitter nye sesongen av den kultserien Sex og singelliv - som ble sendt for første gang i 1998.

Den nye sesongen har fått tittelen And just like that,og blir tilgjengelig på HBO Max - der for øvrig alle sesong i originalserien ligger tilgjengelig. Samt de to spillefilmene.

Nå har våre gode venninner entret 50-årene, og vi får være flue på veggen på livets opp- og nedturer.

Dessverre for mange fans er ikke rollefiguren Samantha Jones med i serien lenger, ettersom skuespiller Kim Cattrall (65) ikke har ønsket å medvirke i den nye serien.

Men Carrie, Miranda og Charlotte er still going strong - og etter bildene fra innspilling å dømme (som vi har nistirret på de siste månedene for å få hint om hva som kommer til å skje i serien!) er vennskapet fremdeles like sterkt, stilettene fortsatt skyhøye og antrekkene fargerike og misunnelsesverdige!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer