Nå er prinsens navn avslørt!

Prins Harry og hertuginne Meghan overrasker nok en gang.

LYKKELIGE FORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem sønnen i St George's Hall på Windsor Castle to dager etter fødselen. Samme ettermiddag avslørte de navnet på den lille. FOTO: NTB Scanpix
LYKKELIGE FORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem sønnen i St George's Hall på Windsor Castle to dager etter fødselen. Samme ettermiddag avslørte de navnet på den lille. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velger hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) et tradisjonelt britisk navn, med sterke kongetradisjoner? Eller kommer de nok en gang til å la royal etikette vike, og gå for noe helt utenom det vanlige? Kommer Meghan til å hylle sine afro-afrikanske røtter ved å gå for et afrikansk navn?

Forventningene knyttet til navnet på den nyfødte britiske prinsen har vært mange. Men nå er heldigvis ventetiden over - også på dét området.

Bare timer etter at de nybakte foreldrene viste frem sønnen sin til pressen for aller første gang, avslørte de også hva den lille prinsen skal hete: Archie Harrison Mountbatten-Windsor!

Mountbatten-Windsor er det britiske kongehusets familienavn.

Til et nydelig sort/hvitt-fotografi av de nybakte foreldrene, den lille gutten, mormor Doria og oldeforeldrene dronning Elizabeth og prins Philip skrev Meghan og Harry følgende på Instagram-profilen sin:

«Det er med stor glede at hertugen og hertuginnen av Sussex kunngjør at de har gitt sin førstefødte et navn: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. I ettermiddag introduserte de kongelige høyhetene hennes kongelige høyhet dronning Elizabeth til sitt åttende oldebarn på Windsor slott. Hertugen av Edinburgh og hertuginnens mor var også til stede under denne helt spesielle stunden. Markup added.».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer