«Sex og singelliv»:

Nå er «Sex og singelliv»-erstatteren klar

Innspillingen av oppfølgeren til «Sex og singelliv» er i gang, men gjenforeningen blir uten skuespiller Kim Cattrall.

OPPFØLGER: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon skal alle være med i oppfølgeren til «Sex og singelliv». En nykommer er også bekreftet i en av hovedrollene. Foto: SplashNews/NTB
OPPFØLGER: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon skal alle være med i oppfølgeren til «Sex og singelliv». En nykommer er også bekreftet i en av hovedrollene. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Snart kan seerne igjen få et gjensyn med rollefigurene fra komedien «Sex og singelliv» - 17 år etter seriens slutt. På nyåret ble det kjent at serien får en oppfølger, og navnet blir «And just like that».

Den nye serien vil ta for seg reisen til rollefigurene Carrie, Miranda og Charlotte fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-årene, til en enda mer komplisert hverdag i 50-årene».

Flere av de kjente skuespillerne er tilbake i rollene i oppfølgeren, blant dem Sarah Jessica Parker (56), Kristin Davis (56) og Cynthia Nixon (55).

En som derimot ikke returnerer til rollen er Kim Cattrall (65) i rollen som Samantha. Tidligere i år ble det første bildet fra oppfølgeren sluppet, og da uten at Cattrall var med på bildet.

- Funnet erstatter

I forrige uke la Sarah Jessica Parker ut et bilde på Instagram der hun sto med Davis og Nixon. Et nytt ansikt var også på bildet, og det var skuespiller Nicole Ari Parker (50), kjent fra blant annet «Boogie Nights».

Det har ført til mange spekulasjoner om at det er nettopp Nicole Parker som skal erstatte Kim Cattrall i rollen som Samantha. Nå skriver flere medier, deriblant CNN og The Guardian at det er bekreftet at Parker skal erstatte Kim Cattrall i oppfølgeren. Dermed blir hun det fjerde medlemmet av jentegruppa fra New York.

CNN skriver at Parker skal spille rollen som dokumentarist Lisa Todd Wexley.

Kristin Davis og Nicole Ari Parker på innspilling av «And Just Like That». FOTO: NTB
Kristin Davis og Nicole Ari Parker på innspilling av «And Just Like That». FOTO: NTB Vis mer

- Fikk nok

Det har i lengre tid vært kjent at Cattrall ikke ville gjenta rollen sin i «Sex og singelliv». For to år siden sa Cattrall at hun følte hennes tilknytning til serien var over.

- Jeg kom meg over målstreken med å spille Samantha Jones, fordi jeg elsket «Sex og singelliv». Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen fikk jeg nok. Jeg kunne ikke forstå hvorfor de ikke bare ville erstatte med en annen skuespiller istedenfor å kaste bort tiden med å mobbe. Nei betyr nei, sa Cattrall, ifølge The Guardian.

Nye skuespillere

Da serien ble sendt var de aller fleste karakterene hvite, mens i oppfølgeren vil tre nye karakterer bli introdusert, spilt av fargede mennesker: Sara Ramirez, Karen Pittman og Sarita Choudhurry skal være en del av rollebesetningen.

Serien skal også ha tre av hovedrollene som produsenter - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

Serien vil bestå av ti halvtimes episoder på HBO Max. Det er ennå ikke kjent når serien kommer, men innspillingen skal være i gang.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer