Big Little Lies

Nå er traileren til sesong 2 av «Big Little Lies» ute

Se video nederst i saken!

MERYL STREEP: Hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? FOTO: HBO
MERYL STREEP: Hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hurra - i går kveld kom en gladmelding til alle oss som har ventet på en ny sesong av den stjernespekkede HBO-serien «Big Little Lies». Første trailer av sesong 2 er ute, og hele KK-redaksjonen jubler.

Den Emmy-vinnende HBO-serien, som kom ut for rundt to år siden, er basert på boken med samme navn av Liane Moriarty.

På syv episoder i første sesong fikk vi et innblikk i hverdagslivet til fem mødre i Monterey i California - og skjønner fort at noe ikke er som det skal. Det er derimot ikke bare et spennende og mystisk plot som har gjort oss hektet, for serien kunne jo også vifte med en ganske imponerende stjernerekke.

Vi snakker alt fra Reese Witherspoon (41), Nicole Kidman (50) og Shailene Woodley (26), til Zoë Kravitz (29) og Alexander Skarsgård (41) - som alle er å se i seriens hovedroller i sesong 1.

«Big Little Lies», som originalt sett var ment kun som en miniserie, har nå sluppet første trailer til sesong 2. Og hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? Streep er castet til å spille Perrys (Alexander Skarsgård) mor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer