Big Little Lies

Nå er traileren til sesong 2 av «Big Little Lies» ute

Se video nederst i saken!

MERYL STREEP: Hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? FOTO: HBO
MERYL STREEP: Hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hurra - i går kveld kom en gladmelding til alle oss som har ventet på en ny sesong av den stjernespekkede HBO-serien «Big Little Lies». Første trailer av sesong 2 er ute, og hele KK-redaksjonen jubler.

Den Emmy-vinnende HBO-serien, som kom ut for rundt to år siden, er basert på boken med samme navn av Liane Moriarty.

På syv episoder i første sesong fikk vi et innblikk i hverdagslivet til fem mødre i Monterey i California - og skjønner fort at noe ikke er som det skal. Det er derimot ikke bare et spennende og mystisk plot som har gjort oss hektet, for serien kunne jo også vifte med en ganske imponerende stjernerekke.

Vi snakker alt fra Reese Witherspoon (41), Nicole Kidman (50) og Shailene Woodley (26), til Zoë Kravitz (29) og Alexander Skarsgård (41) - som alle er å se i seriens hovedroller i sesong 1.

«Big Little Lies», som originalt sett var ment kun som en miniserie, har nå sluppet første trailer til sesong 2. Og hvem gleder seg vel ikke litt ekstra mye til at selveste Meryl Streep blir en del av stjernerekka i den nye sesongen? Streep er castet til å spille Perrys (Alexander Skarsgård) mor.

LES OGSÅ: Her er den første smugtitten på «Big Little Lies» andre sesong

En sniktitt

Det var tidligere i år, under Golden Globes, at HBO nesten klarte å stjele showet ved å gi publikum en liten sniktitt på sesong 2 mens prisutdelingen fortsatt pågikk.

I klippet de viste, som kort tid etter spredte seg som ild i tørt gress på nett, ser man kvinnene vi ble kjent med i første sesong – spilt av Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Nicole Kidman og Laura Dern – stå oppstilt foran en vegg med hvert sitt nummer. Tilsynelatende slik man gjør når et offer skal peke ut kjeltringer, altså. Blir det fengselstid l i sesong to?

Ikke helt usannsynlig etter avslutningen på forrige sesong...

Big Little Lies sesong 2 vil bestå av syv episoder og har premiere mandag 10. juni.

Her er traileren:

Psst! Her er alt du trenger å vite om andre sesong av «Big Little Lies».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer