Prinsesse Diana på Netflix

Nå får vi endelig se Diana!

Bli med på en sniktitt inn i den fjerde sesongen av «The Crown».

DIANA-ÅRENE: I sesong 4 av «The Crown» kommer Diana Spencer på banen. Den ikoniske brudekjole er ikke en replika av den Diana bar da hun giftet seg med prinsen av Wales, men skal ifølge kostymedesigneren likevel fange stilen og følelsen til David og Elizabeth Emanuels ikoniske kjole. FOTO: Netflix
DIANA-ÅRENE: I sesong 4 av «The Crown» kommer Diana Spencer på banen. Den ikoniske brudekjole er ikke en replika av den Diana bar da hun giftet seg med prinsen av Wales, men skal ifølge kostymedesigneren likevel fange stilen og følelsen til David og Elizabeth Emanuels ikoniske kjole. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

For alle som ikke kan få nok av kostymedrama, pomp og prakt, og som sverger bortimot evig troskap til kronen, har ventetiden vært lang siden prins Charles fadet ut i sluttbildet av sesong 3 av «The Crown».

Men nå kan vi snart benke oss foran skjermene igjen. 15. november er det premiere på sesong 4 og Netflix gir i disse dager noen smakebiter av hva vi har å glede oss til.

Diana-årene

Helt siden den britiske serien tok seerne med storm i 2016, og etter det har levert rundt en sesong i året, har spørsmålet ligget på lur:

Får vi se Diana? Og hvem skal spille henne?

Der forrige sesong fordypet seg i unge Charles varme følelser for Camilla Shand, i dag hertuginne av Cornwall, tar sesong 4 fatt der vi slapp:

Charles som er født inn i rollen som monark, men som ikke skal få slippe til på aldri så lenge, om noen gang.

Diana-årene

Det er med andre ord «The Charles and Diana-years» vi nå skal dykke ned i. Underveis får vi blant annet bli med når Diana og Camilla Parker Bowles møtes i unge år, og Diana er uvitende om at Camilla ikke bare skal få et forhold til mannen hennes, men også en dag gifte seg med ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer