Kendall Jenner:

Nå forklarer Kardashian-familien hvorfor én søster er utelatt fra årets julekort

Hvorfor var ikke Kendall Jenner med?

IKKE MED: Kendall Jenner var ikke å se på Kardashian/Jenner-familiens årlige julekort. Nå vet vi hvorfor. FOTO: Scanpix
IKKE MED: Kendall Jenner var ikke å se på Kardashian/Jenner-familiens årlige julekort. Nå vet vi hvorfor. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Et årlig høydepunkt for Kardashian- og Jenner-fansen er den berømte familiens julekort. Dét har vært en tradisjon siden 2006, og i dag tør vi (nesten) påstå at kortet er en like naturlig del av julen som pinnekjøtt og gløgg.

Dermed skapte det reaksjoner da Kim Kardashian hintet om at det ikke kom til å bli noe «KarJenner»-julekort i 2018.

– Fjorårets kort sørget for at alt gikk til helvete. Hele greia var så dramatisk, sa Kim til E! News i november.

Trebarnsmoren referer til den bitre krangelen som oppsto mellom henne selv og storesøster Kourtney i fjor; de to røk i tottene på hverandre etter at sistnevnte nektet å sette av tid til å delta i fotoseansen for 2017-julekortet.

Den gang ordnet det seg, men det har altså vært knyttet mye usikkerhet til om det ble noe kort i år.

På selveste julaften fikk vi svaret:

LES OGSÅ: Her er betydningen bak de spesielle barnenavnene i kjendisfamilien

Det ferske bildet er av Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, og Kylie Jenner, og barna deres. I tillegg er lille Dream, mediesky Robert Kardashians datter, på plass.

Midt i gleden over at vi faktisk fikk julekort i år også (noen av oss i KK-redaksjonen er litt ekstra interessert i realityfamilien...), var det umulig å ikke legge merke til at én søster glimret med sitt fravær i bildet.

Kendall Jenner var nemlig ingen steder å se – og nå vet vi hvorfor.

Etter at det ble ramaskrik på sosiale medier, og flere la igjen kommentarer alá «stakkars Kendall», bestemte nemlig Khloé seg for å oppklare situasjonen.

– Hvorfor er det synd på henne? Kendall var tilstede, men valgte å ikke være med på bildet fordi hun synes det var søtt at det bare var mødrene og barna. Herregud, folk er så dramatiske. Alt vi gjør blir feil, uansett, lød meldingen fra 34-åringen.

Også Kim var med på å situasjonen belyse situasjonen på Twitter.

«Vi ventet helt til siste sekund med dette årets julekort. Alle timeplanene våre var hele tiden i endring, og ektemannen min (rapper Kanye West, jour. anm.) var sporadisk i byen. Men på dagen vi tok bildet, innså vi plutselig at vi alle var samlet, så vi tok med oss barna og gjorde det. Kendall og mamma måtte løpe til et møte, så dette er det vi fikk til! Så mange av oss som mulig! God jul fra vår familie til din,» skriver den formfulle stjernen.

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer