Britney Spears

Nå gjør Britney Spears «platecomeback» - sjekk den dramatiske stilforvandlingen!

Har hatt en berg- og dalbanekarriere de siste 15 årene.

Publisert
Sist oppdatert

Ja, Britney Spears (34) er for alvor tilbake i rampelyset! Etter tre år er endelig ventetida over.Forrige uke fikk nemlig fans over hele verden gladmeldingen om at Spears er klar med sitt niende soloalbum. Plata, som har fått navnet «Glory», er rett rundt hjørnet og skal ifølge Rolling Stone komme allerede i slutten av måneden.  

Se den utrolige stilforandringen til Britney gjennom de siste 10 årene øverst i saken! 

Dette blir Britneys første utgivelse siden «Britney Jean» i 2013. I et ferskt intervju med Ryan Seacrest forteller hun at hun har jobbet i lang tid med albumet.

- Det har tatt lang tid, men jeg er veldig fornøyd. Det er et annerledes og kult album som går litt mer mot det urbane. Jeg har alltid hatt lyst til å gå i den retningen, men jeg har aldri fått gjort det. Jeg er veldig stolt av denne plata, fortalte hun.

LES OGSÅ: Ble hetset for kroppen - sjekk hvordan Britney Spears svarte!

Berg og dalbane-karriere

Britney hadde megasuksess på slutten av 90-tallet og ble verdenskjent med låter som  «Oops!... I Did It Again» og «Hit me Baby One More Time». Likevel har ikke karrieren alltid gått på skinner og det har vært mye snakk om artisten, både på godt og vondt.

Og selv om de fleste husker Britney som den søte, uskyldige jenta fra Louisiana, skulle dette også snu raskt. Med singler som «I’m A Slave 4 U» og «Toxic», var det slutt på det uskyldige og hun viste fram en mer sexy og frekk side.

Da årsskifte 2006 og 2007 kom gikk derimot «alt galt» for superstjerna. Skilsmisse, rusmisbruk og medieoppslag etter medieoppslag ble en del av hverdagen hennes. I tillegg til å bli innlagt på rehabilitering for dopmisbruket, gjorde hun det som - til den dag i dag, blir husket som en av de store kjendisskandalene. Hun barberte av sitt lange, blonde hår.

Men nok om det. Nå er hun endelig tilbake og to singler er allerede sluppet fra det kommende albumet, samt en video. Så for alle Britney-fans der ute: Hold ut i noen uker til! I mellomtiden ser vi tilbake på noen av Britneys hotteste musikkvideoer gjennom tidene! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer