Dynastiet Netflix:

Nå gjør Dynastiet comeback

Familien Carrington er tilbake i en 2017-versjon!

DYNASTIET PÅ NETFLIX: En ny versjon av den populære tv-serien er på vei til deg - denne gangen på strømmetjenesten Netflix! Foto: Scanpix
DYNASTIET PÅ NETFLIX: En ny versjon av den populære tv-serien er på vei til deg - denne gangen på strømmetjenesten Netflix! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Såpeoperaen «Dynastiet» viste sin siste episode i 1989. Fra 1981 og fram til da kunne du følge den velstående familien Carrington og deres liv i Denver, Colorado. Tv-serien ble en hit og i 1985 tronet Dynastiet på listen over de mest populære seriene. Men, etter ni sesonger og 220 episoder tok det slutt.

LES OGSÅ: Trist beskjed til alle «Spice Girls»-fans

Gjør comeback

En miniserie på to deler kom derimot i 1991 og het «Dynasty: The Reunion». Fansen tenkte nok at de ikke kom til å få se mye mer av familien Carrington etter det, men tro det eller ei: nå er de tilbake!

I fjor ble det nemlig kjent at noen skulle blåse liv i den gamle serien med en ny skuespillerstab i en 2017-versjon. Og som mange andre serier gjør i disse dager, vil nye Dynastiet komme på strømmetjenesten Netflix.

Den nye versjonen kom allerede til USA i oktober, men da vi tok kontakt med Elin Værnes, kundeansvarlig i Släger Kommunikasjon, kunne hun fortelle at de ikke hadde fått noe dato for når Dynastiet ville komme til Norge. Men nå er dagen her! Den nye versjonen av den populære tv-serien befinner seg nå på norske netflix-kontoer og her er skuespillerne som har kapret hovedrollene:

  • Blake Carrington: Grant Show
  • Cristal Flores: Nathalie Kelley
  • Fallon Carrington: Elizabeth Gillies
  • Steven Carrington: James Mackay
  • Joseph Anders: Alan Dale
  • Jeff Colby: Sam Adegoke
  • Culhane: Robert Christopher Riley
  • Sam Josiah «Sammy Joe» Flores: Rafael de La Fuente
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer