Chrissy Teigen:

- Nå har jeg vært edru i 50 dager

Tobarnsmoren forteller at alkoholen ikke gjør henne noe godt.

CHRISSY TEIGEN: Har vært edru i 50 dager. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Har vært edru i 50 dager. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Modell Chrissy Teigen (35) elsker å dele stort og smått på sosiale medier fra familielivet med barna Luna (5), Miles (2) og artist-ektemannen John Legen (41). Vi er vant til å få servert alt fra humoristiske videoer til rørende og ærlige innlegg.

Nå deler hun igjen, men denne gangen forteller hun følgerne sine om hvorfor hun har valgt å være edru i 50 dager.

«I dag har jeg vært edru i 50 dager! Det skulle vært nesten ett år, men jeg har hatt noen få vin-smeller underveis. Dette er min lengste sammenhengende alkoholfrie periode», skriver hun på Instagram.

35-åringen skriver videre at hun ikke vet om hun har skrudd på korken for godt.

«Men jeg vet at alkoholen ikke gjør noe godt for meg på noen som helst måte. Jeg har det ikke mer moro, ikke danser jeg mer heller, og jeg slapper ikke av. I stedet blir jeg syk, sovner og våkner opp dårlig – samtidig som jeg har glemt det som trolig var en gøy kveld».

I tillegg skriver hun at hun trener mer og bedre når hun er edru. Posten har fått tusenvis av kommentarer som hyller 35-åringen.

Mistet barnet i magen

Teigen er kjent for å være en av Hollywoods mest genuine kjendiser; hun pynter ikke på tilværelsen verken på sosiale medier eller i intervjuer, og anerkjenner titt og ofte at ting ikke alltid går som det skal.

Hun har også vært brutalt ærlig med sine følgere, som da hun i fjor åpnet opp om at hun og ektemannen hadde mistet det som skulle blitt deres tredje barn.

- Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skrev hun i innlegget.

Videre fortsatte hun :

- Vi har aldri bestemt oss helt for våre barns navn inntil siste mulige øyeblikk etter at de er født, gjerne rett før vi drar fra sykehuset. Men av en eller annen grunn begynte vi å kalle denne lille gutten i magen for Jack.

- Til vår Jack: Jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg.

- Jeg er lei meg for at jeg aldri kan bli gravid igjen

Etter opplevelsen tok Chrissy Teigen en to uker lang pause fra sosiale medier, og avsluttet den tøffe oktober-måneden i fjor med et innlegg der hun åpnet opp om tapet og sorgen.

«Dette er meg og kroppen min, i går. Selv om jeg ikke lenger er gravid, blir jeg minnet på hva som kunne ha vært hver gang jeg ser meg i speilet. Og jeg har ingen anelse om hvorfor jeg fremdeles har denne magen, for å være ærlig. Det er frustrerende. Men jeg er stolt av hva denne erfaringen har gjort med kroppen og tankesettet mitt. Jeg har elsket å være gravid, så utrolig mye, og jeg er lei meg for at jeg aldri kan bli gravid igjen. Men jeg er heldig som har to fantastiske små, som for hver dag som går utvikler seg til å bli to store, smårollinger».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer