Chrissy Teigen:

- Nå har jeg vært edru i 50 dager

Tobarnsmoren forteller at alkoholen ikke gjør henne noe godt.

CHRISSY TEIGEN: Har vært edru i 50 dager. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Har vært edru i 50 dager. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Modell Chrissy Teigen (35) elsker å dele stort og smått på sosiale medier fra familielivet med barna Luna (5), Miles (2) og artist-ektemannen John Legen (41). Vi er vant til å få servert alt fra humoristiske videoer til rørende og ærlige innlegg.

Nå deler hun igjen, men denne gangen forteller hun følgerne sine om hvorfor hun har valgt å være edru i 50 dager.

«I dag har jeg vært edru i 50 dager! Det skulle vært nesten ett år, men jeg har hatt noen få vin-smeller underveis. Dette er min lengste sammenhengende alkoholfrie periode», skriver hun på Instagram.

35-åringen skriver videre at hun ikke vet om hun har skrudd på korken for godt.

«Men jeg vet at alkoholen ikke gjør noe godt for meg på noen som helst måte. Jeg har det ikke mer moro, ikke danser jeg mer heller, og jeg slapper ikke av. I stedet blir jeg syk, sovner og våkner opp dårlig – samtidig som jeg har glemt det som trolig var en gøy kveld».

I tillegg skriver hun at hun trener mer og bedre når hun er edru. Posten har fått tusenvis av kommentarer som hyller 35-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer