Paris Michael

Nå har Paris Jackson blitt voksen!

Paris var bare 9 år da popkongen Michael Jackson døde. I dag har hun karret til seg to store kontrakter. - Jeg føler meg veldig heldig og velsignet.

PARIS JACKSON: Paris Jackson (18) har fått en pangstart på karrieren sin.  Foto: AFP
PARIS JACKSON: Paris Jackson (18) har fått en pangstart på karrieren sin. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart åtte år siden hele verden fikk sjokkbeskjeden om at Michael Jackson var død. (Psst: Hvorfor bryr vi oss så mye når en stjerne vi ikke kjenner dør?

Han etterlot seg barna Prince Michael (nå 20), Paris (nå 18) og Michael «Blanket» (nå 14), som han anstrengte seg for å skjerme da de var små. Du husker kanskje at du så barna ikledd masker da de viste seg i offentligheten? Vel, dette skape både oppsikt og kontrovers, men datteren Paris har i ettertid uttrykt stor forståelse for farens beslutning.

- Jeg var veldig forvirret og skjønte ikke hvorfor jeg måtte gå med maske. Men nå forstår jeg hvorfor han ønsket at ansiktene vår skulle være dekt. Gikk vi ute uten ham, ville vi ikke bli gjenkjent, noe som ville gi oss en normal barndom, sa hun i et intervju med Oprah Winfrey tilbake i 2012. 

LES OGSÅ: Frances Bean Cobain, datteren til Kurt Cobain, er Marc Jacobs' nye ansikt utad

BEGRAVELSEN: Michael Jackson døde brått i 2009. Her er Paris Jackson sammen med broren Prince Michael, Janet Jackson LaToya Jackson og Jermaine Jackson.  Foto: REUTERS
BEGRAVELSEN: Michael Jackson døde brått i 2009. Her er Paris Jackson sammen med broren Prince Michael, Janet Jackson LaToya Jackson og Jermaine Jackson. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg tenkte at jeg ikke kunne gjøre noe riktig 

Paris var 9 år da den berømte faren hennes døde i 2009. I årene etter var det stille fra den unge jenta, som har bodd med bestemor Katherine Jackson, som ble barnas verge. Den siste tiden har det derimot skjedd store endringer for Paris, som nå er blitt 18 år.

Tidligere i år ble hun nemlig signert til et av verdens største modellbyråer, IMG Models. (Psst: 17-åringen stjal showet under Chanels haute couture-visning!)

«Tusen takk, IMG Models. Jeg føler meg veldig heldig og velsignet», skrev hun på Instagram, hvor hun har over 1 million følgere.

I januar i år prydet 18-åringen forsiden av musikkmagasinet Rolling Stone, hvor hun også åpnet opp om hvordan hun slet med selvfølelsen i oppveksten, om selvmordsforsøk og om mobbing.

Når jeg jobber som modell glemmer jeg alle usikkerhetene mine

– Mange mener at jeg er stygg, mens andre ikke mener det. Når jeg jobber som modell glemmer jeg derimot alle usikkerhetene mine. Jeg fokuserer kun på det fotografen sier til meg og jeg føler meg vakker. På en måte er det derfor en egoistisk handling, fortalte hun.

Videre i intervjuet beskrev hun seg som ufølsom og åpnet opp om da hun i 2013 forsøkte å ta sitt eget liv. Hun var da 15 år og slet med depresjon og narkotikaavhengighet.  

- Det var bare selvhat. Lav selvfølelse. Jeg tenkte at jeg ikke kunne gjøre noe riktig og at jeg ikke var verdig å leve lenger. 

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

thank you @imgmodels i feel very lucky and blessed

Et innlegg delt av Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Bare en uke etter hun fikk modellkontrakten fikk hun også en egen Hollywood-agent og har planer om å bli skuespiller. Ifølge Billboard har hun inngått en avtale med agentbyrået WME og hun har allerede vært å se i TV-serien «Star». 

Så nå er det bare å følge med på hva som blir det neste for det unge talentet! 

LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har blitt voksen!

"rachel" appears on fox's Star, tomorrow night at 9/8c! please check it out

Et innlegg delt av Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer