Nå herjer en ny trend på Instagram

Inspirasjon til din neste selfie, kanskje?

HOT: Influenceren Amber Davies er en av dem som har lagt sin elsk på «the chin shelf». FOTO: Instagram
HOT: Influenceren Amber Davies er en av dem som har lagt sin elsk på «the chin shelf». FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Det skyller titt og ofte nye trendbølger inn over Instagram.

For eksempel har The Mannequin Challenge og The Ice Bucket Challenge hatt sin storhetstid, og «duckface», bambi- og flamingo-posering kunne sees overalt før. Det samme gjelder såkalt «fish gape».Kanskje du også fikk med deg bathleisure? Dét gikk ut på å ta et bilde av seg selv, hvor det så ut som om man nettopp har kommet ut av dusjen...Nå har en ny trend blomstret frem på bildedelingstjenesten: «The chin shelf» – eller hakehyllen på godt (les: improvisert) norsk.Poseringen utføres enkelt og greit ved å plassere en finger under haken.Blant de kjente fjesene som lagt sin elsk på «the chin shelf» er nygifte Hailey Bieber, modellsøstrene Gigi og Bella Hadid, realitystjernen Khloé Kardashian, skuespiller Shay Mitchell og sminkemogul Kylie Jenner – i tillegg til et utall influencere.LES OGSÅ: Forskning: Par som ikke deler bilder av seg selv i sosiale medier, er lykkeligere

Men hva er egentlig grunnen til at slike trender oppstår?

– Det er vel som med så mange andre trender som kommer og går, og som «alle som er noe» vil være tidlig på, for å kunne skryte av at de er en del av trenden. Av de som leder an og ikke følger etter, har sosiale medier-ekspert Hans-Petter Nygård-Hansen tidligere sagt til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer