Dirty Dancing:

Nå kan du gifte deg på Dirty Dancing-hotellet

Drømmebryllup!

DIRTY DANCING: Vil du danse på akkurat samme sted som Patrick Swayze og Jennifer Grey gjorde? Det er fullt mulig! Foto: Scanpix
DIRTY DANCING: Vil du danse på akkurat samme sted som Patrick Swayze og Jennifer Grey gjorde? Det er fullt mulig! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange av oss som har drømt om å besøke hotellet hvor Baby og familien hennes ferierte sommeren 1987. Men mange har også kanskje tenkt at dette stedet ikke eksisterer? Du vet, ofte lager jo filmskapere helt egne bygg og byer for å få til akkurat det de vil ha.

Men hotellet, Mountain Lake Lodge i Pembroke, Virginia, hvor store deler av «Dirty Dancing» er spilt inn, finnes altså og drives som et hotell den dag i dag. Nå er det over 30 år siden filmen kom ut, men den er fortsatt svært så populær. Hotellet reklamerer fremdeles for filmen og tilbyr «Dirty Dancing»-pakker dersom du vil overnatte der.

Akkurat hvor mye det koster for et bryllup der, vet vi ikke, men dersom vi går inn på nettsiden til Mountain Lake Lodge og velger deres «Dirty Dancing Themed Weekend»-pakke, vil en natt i juli koste deg litt under 4000 kroner.

LES OGSÅ: 10 TV-leiligheter vi drømmer om å bo i

DIRTY DANCING: Nå kan du faktisk gifte deg på hotellet hvor «Dirty Dancing» ble spilt inn! FOTO: NTB scanpix
DIRTY DANCING: Nå kan du faktisk gifte deg på hotellet hvor «Dirty Dancing» ble spilt inn! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Men en ting som ikke har gått an før, ifølge franske Vogue, er å gifte seg der. Helt til nå! Ifølge motemagasinet er det endelig mulig å planlegge en av dine største dager i ditt liv her. Hotellet har nemlig begynt å spesialisere seg på bryllup og tar seg av alt fra mat til overnatting.

De tilbyr til og med å gjenskape hver eneste scene fra Dirty Dancing. Du tenker sikkert: «kanskje ikke den siste scenen hvor Patrick Swayze løfter opp Jennifer Grey?» - å, jo - det er fullt mulig.

Dersom du ikke skulle huske hvilken dans jeg mener, bør du ta en titt på videoen under. Kanskje det er på tide med en filmkveld snart? Vi sier ja!

LES OGSÅ: Jennifer Grey (58): - Jeg gikk inn i operasjonssalen som en stjerne, men kom ut anonym

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer