Leonardo Dicaprio

Nå kan du vinne en date med Leonardo DiCaprio

Ja, du hørte rett!

LEONARDO DICAPRIO: Nå kan du vinne en date med superkjekkasen! Foto: SipaUSA
LEONARDO DICAPRIO: Nå kan du vinne en date med superkjekkasen! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Titanic hadde premiere på kino for 19 år siden, men vi er fremdeles like forelsket i Leonardo DiCaprio (41). Mannen har spilt noen helt fantastiske roller opp gjennom årene, men utrolig nok har han aldri mottatt en Oscar. Helt til i år. I år vant han Oscar-en for beste mannlige hovedrolle for rollen han gjorde i en av årets store filmhit-er: «The Revenant». DiCaprio har også vært på radaren den siste tiden på grunn av hans nye kjæreste. Det er nemlig den danske modellen Nina Agdal (24).

Men glem det ett sekund og sjekk ut dette: Nå er det DIN tur til å dra på date med superkjekkas Leonardo DiCaprio. Hvor mange av oss har ikke drømt om det? Det har seg nemlig sånn han samarbeider med flere veldedighetsorganisasjoner, og dersom du donerer fem pund, cirka 50 norske kroner, går pengene til å gi en hjemløs person mat og drikke, men det gir deg også muligheten til å vinne en lunsjdate sammen med en av verdens største filmstjerner. To fluer i en smekk, eller hva?

Sjansen øker dersom du donerer mer, og i tillegg til å vinne en lunsj, får du også en overnatting for to personer på The George Hotel. Det kan vi like. Men kjapp deg - muligheten forsvinner om bare noen timer. Vinneren trekkes 11. november og daten skjer 17. november. Så sørg for at kalenderes er helt åpen - dette kan faktisk skje!

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio skrev personlig brev til assistenten

VINN DATE: Ok, vi kan bare se det for oss allerede! Foto: Epa
VINN DATE: Ok, vi kan bare se det for oss allerede! Foto: Epa Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer