Trine Haltvik

- Nå kan jeg løpe en mil på asfalt uten å få vondt

«16 ukers helvete»-deltaker Trine Haltvik (57) åpner opp til KK om den ekstreme transformasjonen.

TRINE HALTVIK: - Jeg fikk sjokk, sier Trine Haltvik til KK. Bildet til venstre er tatt i 2019, mens bildet til høyre er tatt i desember 2022 - etter 16 ukers helvete-deltakelsen. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB og Warner Bros. Discovery
TRINE HALTVIK: - Jeg fikk sjokk, sier Trine Haltvik til KK. Bildet til venstre er tatt i 2019, mens bildet til høyre er tatt i desember 2022 - etter 16 ukers helvete-deltakelsen. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB og Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

Denne vinteren har vi sett tidligere håndballproff Trine Haltvik (57) slite seg gjennom treningsøkter og kostholdsplaner, side om side med de andre deltakerne i «16 ukers helvete» på TVNorge og Discovery+.

Etter de 16 lange ukene har den knallharde jobbingen gitt resultater, og i finaleepisoden ble det klart at Haltvik har gått ned hele X kilo.

Til KK åpner hun opp om transformasjonen.

- Fikk helt sjokk, sier hun ærlig.

Sjokket ble størst da hun så før- og etter-bilde av seg selv.

- På meg vises det mest rundt magen, og her har jeg gått ned hele 12 centimeter. Jeg har aldri veid så lite som jeg gjør nå, ikke siden ungdomsskolen, og heller aldri vært i så god form.

Og det sier litt, ettersom Trine Haltvik gjorde suksess som håndballspiller både på Byåsen IL og det norske landslaget.

Nøkkelen til suksessen

For 57-åringen har nøkkelen vært å kutte ut karbohydrater og få inn mer proteinrik mat i kosten.

- Da jeg var ung og trente mye i forbindelse med håndballen, da trengte jeg mye «carbs», men når man har passert 50 og nådd overgangsalderen da trenger man ikke like mye! sier hun og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.