Sommerhytta 2022

- Nå kan vi gi vår familie det vi ikke hadde

Ekteparet Sara og Ibrahim fikk oppfylt barndomsdrømmen - nå har de vunnet drømmehytta.

SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara og Ibrahim gikk helt til topps i TV 2-konkurransen Sommerhytta. FOTO: TV 2
SOMMERHYTTA 2022: Ekteparet Sara og Ibrahim gikk helt til topps i TV 2-konkurransen Sommerhytta. FOTO: TV 2 Vis mer
Publisert

I slutten av juni var det duket for finale i TV 2-serien Sommerhytta, og det var knyttet stor spenning til hvilket av de fire kjæresteparene som skulle gå til topps.

Det var naboenes stemme som ble avgjørende, og det var ekteparet Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30) som gikk helt til topps.

AVGJØRENDE ØYEBLIKK: Det tok noen sekunder før Sara innså at hun og ektemannen hadde vunnet drømmehytta. FOTO: Espen Solli / TV 2
AVGJØRENDE ØYEBLIKK: Det tok noen sekunder før Sara innså at hun og ektemannen hadde vunnet drømmehytta. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer

En luksus mange ikke har

Etter 10 uker med intens snekring, innredning og jobbing med drømmehytta, sier ekteparet til KK at det var en fantastisk følelse å endelig kunne si at de eier sin egen hytte.

De er begge vokst opp uten tilgang på hytte, og dette er noe de har drømt om siden barndommen,

- En oppvekst uten hytte var vi vant til. Å eie en hytte i Norge er en luksus mange ikke har, men vi har alltid syntes at det høres fint ut å trekke seg tilbake i helger og ferier, uten å reise utenlands, forteller Sara til KK.

LYKKERUS: Et tydelig rørt ektepar kort tid etter finalen. FOTO: TV 2
LYKKERUS: Et tydelig rørt ektepar kort tid etter finalen. FOTO: TV 2 Vis mer

- Siden vi ikke hadde den muligheten da vi var mindre har vi alltid tenkt at vi vil ha en hytte når vi blir eldre, slik at vi kan gi vår familie det vi ikke hadde.

Drømmer om familieforøkelse

Gjennom våren og sommeren har ekteparet, som møttes i studietiden og giftet seg i 2019, har gitt uttrykk for at en sterk motivasjon for dem har vært å vinne hytta - ikke bare for egen del, men også for fremtidige barn.

FAMILIELYKKE: Ekteparet Sara og Ibrahim drømmer om å kunne ta med egne barn på den selvsnekrede hytta en gang i fremtiden. FOTO: TV 2
FAMILIELYKKE: Ekteparet Sara og Ibrahim drømmer om å kunne ta med egne barn på den selvsnekrede hytta en gang i fremtiden. FOTO: TV 2 Vis mer

Men når familien utvides med smårollinger er foreløpig ikke bestemt.

- Det hadde vært veldig koselig, og noe vi selvsagt har lyst til. Men her er det ingen fastsatte planer! sier Sara med et smil.

- Hvorfor betyr det så mye for dere at barna deres har tilgang på hytte, som dere selv ikke hadde i oppveksten?

- Det betyr mye fordi vi ønsker å tilby dem noe vi ikke hadde tilgang på, og fordi det jo helt fantastisk å ha en egen hytte, vi er heldige og takknemlige!

Sommerhytta har gått på TV 2 Play og TV 2.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer