Disney:

Nå kommer det en ny Rapunzel-film

Disney har planer om å lage en ny Rapunzel-film, og fansen er allerede ute med forslag til skuespillere.

RAPUNZEL: Vil den nye Rapunzelfilmen bli en remake av filmen fra 2010, Tangled? FOTO: Flickr
RAPUNZEL: Vil den nye Rapunzelfilmen bli en remake av filmen fra 2010, Tangled? FOTO: Flickr Vis mer
Publisert

Det begynner å bli vanlig kost å se nye, oppgraderte versjoner av gamle Disney-klassikere komme rullende ut på kinolerretet. Til nå har vi sett blant annet «Løvenes Konge» (2018), «Jungelboken» i (2016) og «Askepott» (2015) i ny drakt. Senere i vår kan vi også vente oss en ny variant av Mulan.

Og nå ser det jaggu ut til at vi kan glede oss til enda en ny film som skal få en «live-action remake», nemlig historien om Rapunzel. Dette er det Filmweb som melder.

Hvem skal spille Rapunzel?

På sosiale medier er det flere fans som har kommet med sine forslag til hvilke skuespillere som kan spille de ulike rollene, både den sjarmerende skurken/prinsen Flynn Rider, prinsesse Rapunzel og den onde stemoren.

Nedenfor kan du se noen forslag til de ivrige fansene:

Det dukker opp mange forskjellige navn som forslag til casting, og det er uten tvil flere som kunne ha passet perfekt til rollen som den blonde prinsessa.

Av de mange navnene er det noen som går igjen, og ett av dem er blant annet den australske skuespillerinnen Josephine Langford (22), kjent fra blant annet «After» (2019) og «After we collided» som kommer på kino i løpet av året.

En annen dame som også er blitt nevnt flere ganger på Twitter, er den amerikanske artisten Cher (73). Hun er imidlertid blitt en forhåndsfavoritt til å spille den onde stemoren til Rapunzel, Gothel, og vi er helt enig!

Lite informasjon ute

Disney har ennå ikke røpt noen detaljer rundt den nye filmen, og derfor vet vi foreløpig lite om hva vi har i vente.

Men nettsiden The disinsider skriver at filmen vil bli produsert av den amerikanske filmprodusenten Michael De Luca (54) (Moneyball, Captain Phillips) og Kristin Burr (48), som også skal produsere den kommende Disneyfilmen «Cruella» som kommer i 2021. Psssst..Gjetter du hvem som skal spille Cruella De Vil?

The official Disney trailer for Disney's upcoming "Tangled" movie, due in theaters November 24, 2010. Brought to you by unofficial Disney fan site www.magicalkingdoms.com Vis mer

I 2010 kom animasjonsfilmen «Tangled», som bygger på den kjente historien om prinsessa med det lange, gyldne håret som er fanget i et tårn av en ond heks. I denne filmen var det Mandy Moore (35) som hadde stemmen til Rapunzel og Zachary Levi (39) som spilte Flynn Rider.

Om nyinnspillingen av Rapunzel blir en kopi av «Tangled», eller« To på Rømmen» som den heter på norsk, det vet vi ikke ennå.

Det blir uansett spennende å se hvordan Disney løser denne nyinnspillingen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer