«Hjemme Alene»

Nå kommer Disney med en nyinnspilling av filmklassikeren «Hjemme Alene»

Fansen tok ikke akkurat nyheten med et smil.

HJEMME ALENE: Vi gleder oss til en ny versjon av Hjemme Alene! FOTO: Home Alone
HJEMME ALENE: Vi gleder oss til en ny versjon av Hjemme Alene! FOTO: Home Alone Vis mer
Publisert

Det er kanskje ikke til å tro, men det nærmer seg faktisk hele 30 år siden verden ble introdusert for lille Kevin McCallister og tyvene for aller første gang.

Den underholdende (og ikke minst sjarmerende) filmen har blitt en klassiker siden den gang, og de færreste av oss kan kalle det ordentlig jul uten å ha sett på spetakkelet som oppstår når den lille gutten er hjemme alene - og pønsker ut oppfinnsomme feller for utspekulerte innbruddstyver.

Psst! Slik gikk det med «Hjemme Alene»-skuespillerne

Nå kommer det også en såkalt «remake» av den populære klassikeren! Som flere kanskje vet er Disney helt i startgropa av sin nye strømmetjeneste Disney+, og er aktiv med å lage nyinnspillnger av gamle slagere.

Vi har allerede sett de nye versjonene til «Skjønnheten og Udyret», «Askepott» og «Jungelboken» (for å nevne noen) - men fremover kan vi også glede oss til for eksempel «Den Lille Havfruen» og «Mulan» i live action-versjon, og nå «Hjemme Alene». Det kan selskapets administrerende direktør, Bob Iger, bekrefte overfor flere utenlandske medier, blant annet Sky News.

Fansen raser

Det blir nok en liten stund før vi får se «Hjemme Alene» på kino, da ingen informasjon av verken skuespillere eller utgivelsesdato er sluppet enda, men massive reaksjoner på sosiale medier - det har det skapt.

Det viser seg nemlig at mange av filmens største fans ikke er fornøyd med denne nyheten i det hele tatt. De liker ikke at Disney «kødder» med klassikeren, og på Twitter koker det av meldinger om at de mener en «remake» ikke bør lages.

Dette er noen av tilbakemeldingene som har blitt publisert:

«Når du finner ut at Disney er i ferd med å lage en «remake» av Hjemme Alene», etterfulgt av et forskrekket fjes av Kevin McCallister.

«De kommer til å ødelegge filmen. Hjemme Alene kan aldri bli bedre enn det var på film nummer 1 og 2. Slutt, Disney!»

«Hjemme Alene er en klassiker. La den være i fred».

Vi i KK-redaksjonen gleder oss i alle fall til både trailer og ny film av favoritten!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer