Disney:

Nå kommer en ny versjon av «Snøhvit»

82 år etter at originalen kom ut!

SNØHVIT: En ny versjon av filmen er på vei! Foto: Skjermdump
SNØHVIT: En ny versjon av filmen er på vei! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Vi venter spent på premieren av Løvenes Konge. Nå er det bare få uker igjen til den fantastiske Disney-filmen kommer tilbake i en såkalt «live action»-variant.

De siste månedene har vært helt fantastiske for Disney-fans. For ikke lenge siden hadde den nye versjonen av Dumbo premiere, og like etter kom Aladdin!

Og nå ser det ut til at vi har nok en grunn til å juble, for en ny versjon av Snøhvit er nemlig på vei!

Men dette er ikke første gangen denne filmen er blitt laget på ny. Helt siden originalen kom ut i 1937 har vi fått en rekke versjoner av den fantastiske filmen. Mest kjent er nok Snow White and the Huntsman som kom ut i 2012, og igjen med en oppfølger i 2016.

Ukjent premieredato

Ifølge Variety er det Marc Webb som skal regissere filmen. Han er blant annet kjent for filmer som The Amazing Spider-Man og 500 Days of Summer.

Erin Cressida Wilson, som skrev manuskriptet til The Girl On The Train, skal visstnok være i forhandlinger om å skrive manus til den nye Snøhvit-filmen, og Benji Pasek og Justin Paul skal skrive ny musikk. Disse gutta har blant annet laget musikk for La La Land og The Greatest Showman.

Filmen er allerede tidlig i planleggingsfasen, så når den får premieredato er ennå ukjent. Men en ting er sikkert! Vi gleder oss stort!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer