P.S. I Love You

Nå kommer en oppfølger til «PS. I Love You»

Da er det bare å forberede seg med en haug av lommetørkler.

BREV: Før han døde skrev Gerry en rekke brev til Holly som vil veilede henne, ikke bare gjennom sorgen, men også til å gjenoppdage seg selv. Den første beskjeden dukker opp på Hollys 30-årsdag. FOTO: Skjermdump
BREV: Før han døde skrev Gerry en rekke brev til Holly som vil veilede henne, ikke bare gjennom sorgen, men også til å gjenoppdage seg selv. Den første beskjeden dukker opp på Hollys 30-årsdag. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Jeg tipper de aller fleste både har sett, blitt inspirert og grått en tåre av den fantastiske, triste, fine og skjøre filmen om vakre Holly som mister mannen sin Gerry i sykdom. Etter hans bortgang oppdager hun at han har forberedt 10 brev til henne for å veilede henne videre, ikke bare gjennom sorgen, men også til å gjenoppdage seg selv.

Hvert brev slutter med setningen «PS. I love you».

Se trailer nederst i saken!

Vi har i alle fall sett denne historien, faktisk så har samtlige i KK-redaksjonen sett hele filmen både to og tre ganger, så dere kan tro vi ble helt i ekstase da vi så nyheten om at det nå kommer en oppfølger i bokform. I boken møter vi igjen det gifte paret Holly Kennedy og Gerry Clarke.

LES OGSÅ: En av tidenes mest omtalte forsvinningssaker blir nå dokumentar

HJERNESVULST: Gerry var Hollys livs store kjærlighet. Dessverre dør han som følge av hjernesvulst i filmen, og den eneste som kan hjelpe Holly er den personen som ikke lenger er der. FOTO: Skjermdump
HJERNESVULST: Gerry var Hollys livs store kjærlighet. Dessverre dør han som følge av hjernesvulst i filmen, og den eneste som kan hjelpe Holly er den personen som ikke lenger er der. FOTO: Skjermdump Vis mer

Oppfølger

Ifølge Cosmopolitan har nemlig Cecelia Ahern (som også har skrevet den første historien om Holly Kennedy) nylig gått ut med at hun har skrevet en oppfølger til den internasjonale bestselgeren - og boka er nærmere enn man skulle tro (hurra!).

Den irske forfatteren lanserte nyheten på sin egen Twitter-profil, med både cover og tittel på boka, samt utgivelsesdato som er 19. september i Storbritannia og Irland.

«Jeg har STORE nyheter til dere! Jeg har skrevet oppfølgeren til filmen PS. I love you, som har tittelen Postscript. Postscript vil bli lansert den 19. september i Storbritannia og Irland. Jeg håper dere vil ønske Holly og Gerry velkommen tilbake, og at det å lese denne boken vil bli like emosjonelt for dere som det var for meg», skriver hun på Twitter.

Vi krysser fingrene for at oppfølgeren også finner veien til Norge veldig kjapt!

LES OGSÅ: Dee Dee gjorde datteren syk for å få empati - nå blir historien serie

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer