Friends:

Nå kommer Friends-kokeboka!

«I wasn't supposed to put beef in the trifle!»

FRIENDS-KOKEBOK: Hvilken oppskrift fra serien ville du helst laget? Foto: Amazon
FRIENDS-KOKEBOK: Hvilken oppskrift fra serien ville du helst laget? Foto: Amazon Vis mer
Publisert

Tenk at en serie som sluttet i 2004 fortsatt kan være så populær? For ikke lenge siden kom nyheten om at Friends-gjengen skal gjenforenes for en HBO Max-sendt spesialepisode, og nå kommer det også noe nytt som kan glede en del Friends-fans.

En kokebok er nemlig på vei! Mat var jo sentralt i serien ettersom Joey elsket det (nesten) mer enn noe annet og Monica jobbet som kokk.

LES OGSÅ: 5 stjerner som kunne spilt Rose i Titanic

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer

Men matøyeblikkene vi minnes best var for eksempel da Rachel skulle bake kake og hadde kjøtt i kaken. Eller da Rachel og Chandler ble så å si forelsket i en ostekake.

Husker du det? To av sidene i kokeboken Rachel brukte var limt sammen, så kaken ble en kombinasjon av kjøttdeig, erter og løk med krem, bananer og syltetøy.

Og ostekake-forelskelsen ble faktisk så stor at episoden fikk navnet «The One With All The Cheesecakes».

EN AV OPPSKRIFTENE: Amazon har allerede lagt ut en liten smakebit av en av oppskriftene fra boka. Denne er en av Joeys favoritter. Foto: Amazon
EN AV OPPSKRIFTENE: Amazon har allerede lagt ut en liten smakebit av en av oppskriftene fra boka. Denne er en av Joeys favoritter. Foto: Amazon Vis mer

Kokeboka er tilgjengelig for forhåndsbestilling på Amazon nå, men den befinner seg nok ikke i postkassen din før på høsten.

Fram til den tid kan du teste deg selv i hvor godt du kjenner tv-serien! Bare sjekk ut disse videoene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer