«Legally Blonde 3»:

Nå kommer «Legally Blonde 3»!

Ja, du leste riktig - 17 år etter braksuksessen kommer tredje film i rekka!

LEGALLY BLOND 3: Det er bekreftet at Reese Witherspoon gjør comeback i rollen som Elle Woods i en tredje Lovlig blond-film! FOTO: NTB Scanpix
LEGALLY BLOND 3: Det er bekreftet at Reese Witherspoon gjør comeback i rollen som Elle Woods i en tredje Lovlig blond-film! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For hele 17 år siden så vi Reese Witherspoon (42) som Elle Woods i «Legally Blonde», bedre kjent som «Lovlig blond» her til lands, for første gang. Den ikoniske jentefilmen om jusstudentens (veldig rosa) liv fikk raskt en oppfølger - og nå kan vi glede oss til nok et eventyr med Elle. Endelig! Psst, her er 11 romantiske sommerfilmer du må se før sommeren er over!

Alle gode ting er tre

Witherspoon skapte en sjokkbølge i sosiale medier da hun i juni postet denne videoen av seg selv på Instagram, med bildeteksten: «Det stemmer... #LegallyBlonde3».

Innlegget har blitt sett over fem millioner ganger i skrivende stund, og kommentarfeltet er fult av vantro, begeistrede kommentarer. Vi er ikke alene om å glede oss!

Til Entertainment Weekly forteller hun at hun gleder seg veldig til filmen.

- Ah, det blir så gøy! Her om dagen var jeg på et møte om filmen, hvor vi snakket om alle hovedpoengene i handlingen og om karakterene - noen gamle som kommer tilbake og noen helt nye. Jeg ble bare så gira i møtet, og tenkte «dette blir bra!», sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer