Mamma Mia The Movie

Nå kommer oppfølgeren!

Etter stor suksess med den første filmen kommer nå «Mamma Mia: Here We Go Again!». Og det beste er: De fleste skuespillerne er med på runde to!

Nå kommer oppfølgeren!
Publisert
Sist oppdatert

Da «Mamma Mia! The Movie» kom ut for snart ti (!) år siden, ble den møtt med svært så forskjellige meninger. Men dersom du er som oss, som forelsket oss helt i alle sangene (på nytt), den fantastiske, lille greske øya, den søte historien og den stjernespekkede castingen, har vi en skikkelig herlig nyhet til deg: nå kommer oppfølgeren!

Filmen har fått navnet «Mamma Mia: Here We Go Again!» og skal ha premiere i juli 2018. Ifølge BBC skal de fleste skuespillerne fra den første filmen komme tilbake, deriblant Meryl Streep (67), Amanda Seyfried (31), Pierce Brosnan (64) og Colin Firth (56). Hurra, sier vi!

LES OGSÅ: Her blir ABBA-firkløveret gjenforent!

De klassiske ABBA-sangene vil også gjøre et comeback, og sanger som ikke kom med i den første filmen skal visst nok få skinne i film nummer to. Ifølge Deadline skal Abba-medlemmene Benny Andersson og Björn Ulvaeus være produsenter i den nye filmen. Andersson hadde også en opptreden i «Mamma Mia! The Movie» hvor han sitter nede ved havnen og spiller piano til «Dancing Queen».

I lang tid etter at den første filmen kom ut i 2008, hadde vi et lite håp om en oppfølger. Men etter å ikke ha hørt noe i 2010, 2011 eller 2012, måtte vi nesten bare gi opp drømmen om å se hva som skjer med Meryl Streep og Pierce Brosnan, eller om Amanda Seyfried og kjæresten reiste jorden rundt, slo opp eller er gift med tre barn.

Vi har faktisk hørt noen rykter om at filmen kommer til å utspille seg i tiden før og etter hendelsene i den første filmen. Det kan jo bli interessant... Uansett er det bare å ta fram lommetørklene: «Mamma Mia» er tilbake!

LES OGSÅ: Tok verden med platåsko og tricoter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer