Victoria Beckham

Nå lærer Victoria Beckham bort gamle kunster til sønnen sin

Superstjerna delt en ny video på Instagram!

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (45) ble for alvor kjent som «Posh Spice» i jentegruppen «Spice Girls» på 90-tallet - og selvfølgelig som kona til den verdenskjente (og kanskje verdens kjekkeste...?) fotballspilleren David Beckham. De siste årene har hun derimot pekt seg aller mest ut som motedesigner for sitt eget klesmerke.

Så da «Spice girls»-jentene var ute på gjenforeningsturné i sommer, var det uten Beckham. I en pressemelding ble det kjent at Beckham, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær, ikke blir med på turneen «på grunn av hennes forretnings-forpliktelser... men hun vil alltid være en del av Spice Girls og bevare deres unike arv sammen med Emma, Mel B, Melanie C og Geri», ifølge UsWeekly.com.

Deltok ikke på turné

Firebarnsmoren åpnet seg også opp om Spice Girls-gjenforeningen på sosiale medier.

- Dette er en spesiell dag for jentene ettersom de annonserer de første turné-datoene siden vi opptrådte sammen i 2012! Jeg kommer ikke til å stå sammen med jentene mine på scenen igjen, men å være en del av Spice Girls var en enormt viktig del av livet mitt, og jeg ønsker dem masse kjærlighet og moro når de legger ut på turneen neste år. Jeg vet de vil gjøre et utrolig show og den fantastiske fansen, både gammel og ny, vil kose seg glugg! skrev hun på Instagram.

Dette innlegget fikk over en million likerklikk og over 20 000 kommentarer.

Har ikke glemt gamle kunster

Men det at hun ikke var med og fikk frisket opp gamle kunster betyr tydeligvis ikke at hun har glemt hvordan man lager show. I en ny video som stjerna selv har lagt ut på Instagram viser hun nemlig at hun prøver å lære bort noen gode dansetrinn til sønnen sin Romeo Beckham (17) hjemme i stua.

Mon tro om Romeo kanskje ikke blir så veldig anerkjent som danser etter denne videoen, men han ser ut til å ta det med en klype salt og virker passe fornøyd med videoen Victoria delte. Under innlegget kommenterte han «Thanks for this mum» med en tydelig ironisk distanse.

Videoen ble likevel superpoulær, og kjente stjerner som Reese Witherspoon og Rylan Clark-Neal har kommentert med «YEEES».

Fått masse kritikk

Akkurat som Victoria er også ektemannen David moteinteressert, og har blant annet laget egne kolleksjoner for H&M. I dag har Victoria sitt eget merke som heter Victoria Beckham, og selv om plaggene er svært populære, har hun også mottatt mye kritikk. Spesielt for modellene hun har valgt å bruke på catwalken.

Ifølge Mirror.co.uk mottok designeren mange krasse tilbakemeldinger på valg av svært tynne modeller etter visningen sin for våren 2016. Blant kommentarene var følgende:

«Du burde ikke promotere tynne modeller - du burde skamme deg»! og «De jentene er altfor tynne. Jeg skjønner at de får klærne til å se bra ut, men ekte kvinner bruker også klær».

LES OGSÅ: 20 år med Victoria Beckham!

Mottok OBE-medaljen

Men det er ikke bare klesmerket til Beckham som tar opp mye av tiden hennes. Hun har også drevet med mye veldedighetsarbeid, noe hun til og med har mottatt en OBE for. OBE står for «Officer of the Most Excellent Order of the British Empire» og deles ut av dronningen til noen som har spilt en viktig rolle i forretningslivet, innen veldedighet eller den offentlige sektoren.

BUCKINHAM PALACE: Victoria Beckham mottar sin OBE av prins William. FOTO: Pa Photos
BUCKINHAM PALACE: Victoria Beckham mottar sin OBE av prins William. FOTO: Pa Photos Vis mer

Victoria Beckham mottok den såkalte OBE-en av prins William (34) selv. Beckham har tidligere sagt at «fashion stole my smile», men da prinsen ga henne utmerkelsen var det vanskelig for henne å ikke trekke på smilebåndene.

- Hvis du drømmer stort og jobber hardt kan du oppnå utrolige ting, sa 43-åringen etter mottakelsen på Buckingham Palace ifølge Evening Standard.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer