Victoria Beckham

Nå lærer Victoria Beckham bort gamle kunster til sønnen sin

Superstjerna delt en ny video på Instagram!

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (45) ble for alvor kjent som «Posh Spice» i jentegruppen «Spice Girls» på 90-tallet - og selvfølgelig som kona til den verdenskjente (og kanskje verdens kjekkeste...?) fotballspilleren David Beckham. De siste årene har hun derimot pekt seg aller mest ut som motedesigner for sitt eget klesmerke.

Så da «Spice girls»-jentene var ute på gjenforeningsturné i sommer, var det uten Beckham. I en pressemelding ble det kjent at Beckham, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær, ikke blir med på turneen «på grunn av hennes forretnings-forpliktelser... men hun vil alltid være en del av Spice Girls og bevare deres unike arv sammen med Emma, Mel B, Melanie C og Geri», ifølge UsWeekly.com.

Deltok ikke på turné

Firebarnsmoren åpnet seg også opp om Spice Girls-gjenforeningen på sosiale medier.

- Dette er en spesiell dag for jentene ettersom de annonserer de første turné-datoene siden vi opptrådte sammen i 2012! Jeg kommer ikke til å stå sammen med jentene mine på scenen igjen, men å være en del av Spice Girls var en enormt viktig del av livet mitt, og jeg ønsker dem masse kjærlighet og moro når de legger ut på turneen neste år. Jeg vet de vil gjøre et utrolig show og den fantastiske fansen, både gammel og ny, vil kose seg glugg! skrev hun på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer