Heksene:

Nå lages det en ny versjon av Roald Dahls «Heksene»

Gjett hvem som skal spille sjefsheksa!

HEKSENE: Nå skal Roald Dahls «Heksene» få en ny versjon. FOTO: Skjermdump «Heksene»
HEKSENE: Nå skal Roald Dahls «Heksene» få en ny versjon. FOTO: Skjermdump «Heksene» Vis mer
Publisert

Vi i KK-redaksjonen elsker film - og kanskje særlig når de gamle klassikerne blir laget i ny drakt. I år har vi både «Løvenes Konge», «Dumbo» og «Aladdin» å glede oss til.

Så da vi kom over nyheten om at Roald Dahls klassiker «Heksene» skal spilles inn på nytt, hoppet vi av gru og glede!

Og det er ikke hvem som helst som skal få æren av å spille den skumle storheksa, som har skremt barn i flere tiår, og som i 90-talls klassikeren ble spilt av Anjelica Huston (67).

Det er nemlig den Oscar-vinnende skuespilleren Anne Hathaway (36), som vi blant annet kjenner fra filmer som «Prinsesse på prøve», «Ocean's Eight» og «The Devil Wears Prada», som har fått hovedrollen i den nye «Heksene»-filmen, skriver Variety.

«Heksene» som kom ut i 1990 er en britisk eventyrfilm basert på Roald Dahls barnebok ved samme navn som ble utgitt i 1983.

I boka og filmen følger vi en ung britisk gutt og hans norske bestemor. Bestemoren elsker å fortelle historier om hekser, da hun selv jobber som heksejeger. En sommer drar de på ferie sammen, og det som skal være en rolig badeferie ender opp med å bli en heksejakt uten like.

På hotellet hvor de bor er det en topphemmelig konferanse, nemlig heksenes store årsmøte. Og derifra blir vi med på skumle hendelser fra start til slutt.

HOVEDPERSON: Anne Hathaway (36) skal ifølge Variety spille sjefsheksen i den nye versjonen av «Heksene». FOTO: NTB scanpix
HOVEDPERSON: Anne Hathaway (36) skal ifølge Variety spille sjefsheksen i den nye versjonen av «Heksene». FOTO: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Variety vil Hathaway spille sjefsheksen, et maskert monster som planlegger å forvandle engelske barn til mus med magisk godteri.

Det er enda ikke kjent når filmen vil få premiere, men det er bare å glede (og grue) seg til den kommer på kino! Og vi lover at vi skal holde deg oppdatert.

LES OGSÅ: Traileren til «Løvenes Konge» og «Dumbo» er her! Finn fram lommetørklet!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer