Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Nå røper de detaljer om bryllupet

Det har gått over ett år siden prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (48) kunngjorde sin forlovelse.

GIFTER SEG: Nå deler de detaljer om bryllupet. FOTO: Daryl Henderson / NTB
GIFTER SEG: Nå deler de detaljer om bryllupet. FOTO: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert

– Vi er utrolig glade for å kunne feire kjærligheten vår i Geirangers vakre omgivelser. Det betyr mye for oss å samle våre nærmeste på et sted som er så rikt på historie og spektakulær natur. Geiranger er det perfekte sted for å omfavne vår kjærlighet.

Det skriver Prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (48) i en felles uttalelse på Instagram. Feiringen skal skje i spektakulær natur på Hotell Union i Geiranger 31. august 2024.

Hilsen fra familien

- Dronningen og jeg gleder oss over at Prinsesse Märtha Louise og Durek Verret i dag har offentliggjort sine bryllupsplaner. Vi er glade for å få Durek Verret inn i familien og vi ser frem til å feire den store dagen sammen med dem. Vi ønsker Märtha og Durek alt det beste, sier Kong Harald i en uttalelse til Kongehuset.

Det samme gjør Kronprinsparet:

- Vi gratulerer Prinsesse Märtha og Durek Verret med bryllup i august neste år. Vi er glade på deres vegne og gleder oss til å feire sammen med dem i Geiranger. Vi ønsker Märtha, Durek og jentene alt godt for framtiden.

- Vil ikke få en tittel

I 2022 ble det klart at prinsesse Märtha Louise på nåværende tidspunkt frasier seg sine offisielle oppgaver, og dermed ikke lenger skal representere det norske kongehuset ved offisielle tilstelninger. I en felles video på Instagram tok Märtha og Durek til ordet da dette ble kjent:

- La meg gjøre én ting klart ... at når vi gifter oss en gang i fremtiden, kommer ikke Durek til å få en tittel, i likhet med Erling Lorentzen, Johan Martin Ferner og min avdøde eksmann Ari Behn. Han kommer heller ikke til å representere kongehuset, men vi kommer til å være til stede på familiebegivenheter og et og annet idrettsarrangement, forklarte prinsessen, og lente seg kjærlig mot sin tilkommende ektemann.

Men prinsessetittelen, den ble det klart at hun beholder, etter ønske fra kongeparet:

«Hans Majestet Kongen har bestemt at Prinsessen skal beholde sin tittel. Kongen og Dronningen ønsker å takke Prinsesse Märtha Louise for den viktige innsatsen Prinsessen har gjort gjennom sitt offisielle virke i årtier. Hun har utført arbeidet med omsorg, hjertevarme og stort engasjement.».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer