Angelina Jolie

- Nå skal jeg i alle fall ALDRI gifte meg!

KK.no-journalist Malini har (nesten) mistet troen på ekteskapet.

Malini Gaare Bjørnstad er journalist i KK.no.
Malini Gaare Bjørnstad er journalist i KK.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) ble kjærester i 2005 dømte jeg forholdet nord og ned. Brad Pitt var gift med «vår alles kjære» Jennifer Aniston (47) samtidig som han innledet forholdet med den mørke skjønnheten - og hallo, vi vet jo «alle» at de fleste elskerinne-forhold aldri kommer til å overleve! Én gang utro, alltid utro, tenker jeg.

LES OGSÅ: Derfor bør du si nei til elskerinne-rollen

Men etter hvert som årene gikk viste «Brangelina» (som den kulørte pressen døpte dem) at de gikk mot strømmen. Forholdet så faktisk ut til å funke! Brad Pitt adopterte Angelina Jolies tre barn Maddox (15), Pax (12) og Zahara (11), som hun allerede hadde adoptert fra Kambodsja, Vietnam og Etiopia, og etter hvert kom de biologiske barna Shiloh Nouvel (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) trillende på en snor. 

BRUDD ETTER 11 ÅR: Angelina Jolie og Brad Pitt var inntil nylig et av Hollywoods mest solide par. Nå har Angelina Jolie tatt ut skilsmisse. Foto:  FOTO: NTB Scanpix
BRUDD ETTER 11 ÅR: Angelina Jolie og Brad Pitt var inntil nylig et av Hollywoods mest solide par. Nå har Angelina Jolie tatt ut skilsmisse. Foto: FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Åtterbanden så virkelig ut til å være «one big happy family»! Samtidig som Brad og Angelina ga uttrykk for at de var hengiven i foreldrerollen overfor sine seks barn klarte de også det kunststykket å engasjere seg for vanskeligstilte barn på andre siden av jordkloden gjennom både Jolie-Pitt Foundation og engasjement i blant annet FN.

- Når ekte kjærlighet inntreffer er det lov å bryte noen grenser

Jeg måtte innse at jeg hadde tatt feil. Brad Pitt og Angelina Jolie var virkelig ment for hverandre. Det var ekte kjærlighet Hollywood-kjekkasen opplevde da han spilte mot skuespilleren i «Mr. and Mrs. Smith» i 2005. Og når ekte kjærlighet inntreffer er det lov å bryte noen grenser for å få den til å smelte sammen (misforstå meg rett - utroskap er aldri lov).

LES OGSÅ: Derfor skiller norske par seg

Det var derfor jeg den 20. september i år fikk såkalt hakeslepp da push-varslene på mobilen min tikket inn om at Angelina Jolie hadde tatt ut skilsmisse mot Brad Pitt (Hun oppgir standard-begrunnelsen uforenlige forskjeller som årsak til bruddet). Etter 11 år hadde de jo vist hele verden at de var bunnsolide, og gjort alle «elskerinneforhold-funker-ikke»-holdninger til skamme!

Hvis ikke Brangelina klarer å holde kjærligheten i live seg i mellom - og ikke minst med tanke på sine seks barn - så er det jo ingen som får det til, tenkte jeg. Og der og da bestemte jeg meg for at nei, jeg skal ALDRI gifte meg. Det er jo absolutt ingen forhold som holder. For å sette det litt på spissen: om ikke Brangelina klarer det, hvem klarer det da?

Det er faktisk blitt så ille at hver gang jeg ser bryllupsbilder av nygifte par på Instagram-profilen min eller på Facebook så har jeg automatisk et indre veddemål med meg selv om hvor lenge de kommer til å holde sammen. Ikke bra!

LES OGSÅ: - Skilsmisse er smittsomt

- Ingen sa at et ekteskap kom til å være en dans på roser

Meeen, etter å ha vært langt nede i pessimistgryta har jeg faktisk klart å karre meg opp igjen. For så lenge kronprinsesse Mette-Marit (43) og kronprins Haakon (43) og Victoria (42) og David Beckham (41) fremdeles er sammen finnes det håp om at ekte kjærlighet overvinner alt. Sistnevnte par har jo faktisk bevist at det går an å jobbe seg gjennom kriser (ja, David Beckham var utro med sin personlige assistent).

EKTE KJÆRLIGHET: For KK.no-journalist Malini er kronprinsparet og The Beckhams selve kroneksemplet på bunnsolide ekteskap - som gjør at hun fremdeles faktisk har et snev av tro på ekteskapet. Foto:  FOTO: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff og NTB Scanpix
EKTE KJÆRLIGHET: For KK.no-journalist Malini er kronprinsparet og The Beckhams selve kroneksemplet på bunnsolide ekteskap - som gjør at hun fremdeles faktisk har et snev av tro på ekteskapet. Foto: FOTO: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff og NTB Scanpix Vis mer

I et intevju med W Magazine i 2007 sa Victoria Beckham følgende etter at utro-stormen hadde lagt seg:

- Jeg kommer ikke til å lyve. Det var en skikkelig tøff periode. Men ingen sa at et ekteskap kom til å være en dans på roser. Ja, det har vært nedturer underveis, men sannheten er den at vi faktisk har kommet oss gjennom det og blitt sterkere og mer lykkelige enn vi var før. Det er til og med bedre nå enn det det var da vi giftet oss. Etter alle disse årene kan vikomme hjem og bare le sammen.

Takk, Victoria! Kanskje jeg kommer til å si «ja» en vakker dag jeg også da. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer