Nå skal kjendisdøtrene spille i film sammen

Gjetter du hvem deres berømte foreldre er?

KOLLEGAER: Disse to reiser for tiden Amerika rundt for å promotere sin kommende film, «47 meters down: Uncaged». FOTO: Scanpix
KOLLEGAER: Disse to reiser for tiden Amerika rundt for å promotere sin kommende film, «47 meters down: Uncaged». FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Sistine og Corinne er foreløpig ikke navn som er velkjent for allmenheten – men legger man på etternavnene deres, blir saken en ganske annen.

Sistines far er mest kjent for rollen som den titulære karakteren i ikoniske «Rocky» (for første gang i 1976 og mest nylig i 2018), mens Corinnes far er både skuespiller og artist. Han har spilt i blant annet «Django Unchained» og «Spider-Man», og gjester Kanye West-låta «Gold Digger».

Det er altså snakk om selveste Sylvester Stallone og Jamie Foxx.

Nå er Sistine og Corinne, som er henholdsvis 21 og 25 år gamle, på god vei inn i rampelyset selv.

Duoen filmdebuterer nemlig i «47 Meters Down: Uncaged» som har premiere senere i august.

Handlingen er – i korte trekk – sentrert rundt fire venninner som utforsker undervannshuler i Brasil, men idyll blir til mareritt da de innser at de har havnet i territoriet til sultne hvithaier.

Det vanker neppe en Oscar for beste film (eller?), men vi gleder oss likevel til å se Sistine og Corinne i aksjon! Ta en titt på traileren under.

LES OGSÅ: Bethany Hamilton var 13 år da hun ble angrepet av hai og mistet armen

PÅ RØD LØPER: Her er Sistine Stallone sammen med pappa Sylvester under Cannes Film Festival tidligere i år. FOTO: Scanpix
PÅ RØD LØPER: Her er Sistine Stallone sammen med pappa Sylvester under Cannes Film Festival tidligere i år. FOTO: Scanpix Vis mer
NÆRT FORHOLD: Corinne og Jamie Fox dukker stadig opp på diverse celebre arrangementer sammen. FOTO: Scanpix
NÆRT FORHOLD: Corinne og Jamie Fox dukker stadig opp på diverse celebre arrangementer sammen. FOTO: Scanpix Vis mer

Som to dråper vann

Sistine og Corinne er langt ifra de eneste «kjendisbarna» vi ikke har sett så mye til (før nå!).

For eksempel blir man ofte litt sjokkert når man ser stjerner som Reese Witherspoon og Demi Moore dukke opp på rød løper med små kopier av seg selv.

Under har vi samlet fem foreldre som tar frasen «som mor, så datter» til et helt nytt nivå.

LES OGSÅ: Ser du hvem 21-åringens berømte kjendisforeldre er?

Lori Loughlin med døtrene Olivia og Isabella

Det skal ikke mer enn et lite blikk til før likheten mellom «Full House»-stjernen Lori Loughlin og døtrene hennes, Isabella og Olivia, er slående.

De har helt like smil, og deler den samme solbrune huden. Til tross for aldersforskjellen, er de tre visstnok veldig gode venner, og ifølge People.com sørger Lori for at døtrene er en prioritet i livet hennes.

Den berømte familien fikk mye oppmerksomhet tidligere i år, da det ble kjent at Lori var en av flere velstående personer som skal ha brutt loven for å sikre barna sine plasser på eliteuniversiteter.

Hun punget angivelig ut med fire millioner norske kroner for å få begge døtrene inn på prestisjetunge USC.

SAMMENSVEISET: Det har stormet rundt denne trioen i år, men det ser ut til at forholdet deres fremdeles er like nært. FOTO: Scanpix
SAMMENSVEISET: Det har stormet rundt denne trioen i år, men det ser ut til at forholdet deres fremdeles er like nært. FOTO: Scanpix Vis mer

Demi Moore med datteren Rumer

Demi Moores eldste datter ligner bare mer og mer på moren sin, jo eldre hun blir – men Rumer sier selv at det ikke er noe hun ser på en ulempe. Dét sier vi oss enige i!

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

KJENDISFORELDRE: Demi Moore fikk datteren Rumer med skuespillerkollega Bruce Willis i 1988. FOTO: Scanpix
KJENDISFORELDRE: Demi Moore fikk datteren Rumer med skuespillerkollega Bruce Willis i 1988. FOTO: Scanpix Vis mer

Reese Witherspoon med datteren Ava

Datteren til Witherspoon er kun 19 år gammel, men ligner allerede veldig på moren sin (faktisk har likheten flere ganger skapt overskrifter). Se bare hvor like de var da de dukket opp på den røde løperen sammen!

OMTALT: Likheten mellom Reese Witherspoon og datteren har fått mye spalteplass i media. FOTO: Scanpix
OMTALT: Likheten mellom Reese Witherspoon og datteren har fått mye spalteplass i media. FOTO: Scanpix Vis mer

Katie Holmes med datteren Suri

Datteren til Katie Holmes, Suri, ser allerede ut som en kopi av moren, kun 13 år gammel. Dessuten deler de samme interessene, da Suri tidligere har sagt at hun også interesserer seg for mote. Kanskje får vi se en felles kleskolleksjon fra mor og datter i fremtiden?

MOR OG DATTER: Suri Cruise har, så vidt omverdenen vet, lite kontakt med pappa Tom. FOTO: Scanpix
MOR OG DATTER: Suri Cruise har, så vidt omverdenen vet, lite kontakt med pappa Tom. FOTO: Scanpix Vis mer

Angelina Jolie og datteren Shiloh

Runde, blå øyne, lys hud og en sterk identitet. Det er ingen tvil om hvem Shiloh slekter på, så lik hun er moren sin Angelina Jolie. Bare se på den nesa, og de leppene!

LES OGSÅ: Kjenner du igjen den Oscar-vinnende skuespillerinnen?

HYLLES: Angelina Jolie og Brad Pitt har fått skryt, både fra allmenheten og fra stjernekollegaer, for å oppdra et transkjønnet barn – som altså Shiloh er. FOTO: Scanpix
HYLLES: Angelina Jolie og Brad Pitt har fått skryt, både fra allmenheten og fra stjernekollegaer, for å oppdra et transkjønnet barn – som altså Shiloh er. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer