Kim Kardashian og Kanye West:

Nå skilles stjerneparet

Firebarnsforeldrene går hver til sitt ifølge amerikanske medier.

OVER OG UT: Her poserer Kim Kardashian og Kanye West sammen under en Oscar-etterfest i februar i fjor. FOTO: NTB
OVER OG UT: Her poserer Kim Kardashian og Kanye West sammen under en Oscar-etterfest i februar i fjor. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) begynte å date i 2012 etter å ha vært gode venner i en årrekke. Paret giftet seg i en storslått seremoni i Italia to år senere.

Siden har de blitt foreldre til fire barn sammen: North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1).

Men nå er eventyret over ifølge flere amerikanske medier.

Page Six melder at forholdet mellom det som må kunne sies å være verdens mest kjente ektepar, har tatt slutt.

LES OGSÅ: Dette øker risikoen for en skilsmisse med 75 prosent

TØFFE TAK: Det har ikke vært noen hemmelighet at denne duoen har slitt det siste året. Dét har nemlig Kanye West selv delt i flere av sine mange Twitter-tirader. FOTO: NTB
TØFFE TAK: Det har ikke vært noen hemmelighet at denne duoen har slitt det siste året. Dét har nemlig Kanye West selv delt i flere av sine mange Twitter-tirader. FOTO: NTB Vis mer


Kilder skal ha fortalt nettstedet at skilsmissen er rett rundt hjørnet for paret og at Kardashian har hyret «hele Hollywoods skilmisseadvokat», Laura Wasser (52), for å hjelpe til med forhandlingene.

– De holder lav profil rundt dette, men de er ferdige, sier Page Six-kilden.

Paret skal heller ikke ha vært sammen i jula: West har tilbrakt tid i utlandet og på gården sin i Wyoming, mens Kardashian har feiret med familien i Los Angeles og ved idylliske Lake Tahoe.

En ganske stor kontrast fra fjoråret. Da tilbrakte firebarnsforeldrene høytiden sammen – og Kardashian fikk julegave til en verdi av 100 millioner kroner av ektemannen ...


Mens noen amerikanske medier melder at skilmissen nå er uungåelig, skriver andre – deriblant People – at paret går i terapi for å gjøre et siste forsøk på å redde ekteskapet.

LES OGSÅ: 5 faktorer som går igjen hos par som skiller seg

Ville skille seg i 2018?

Medaljen har som kjent sin bakside når det gjelder berømmelse. West-ekteparet har, helt fra dagen de offentliggjorde forholdet sitt for nærmere ni år siden, måttet takle å være konstant under lupen.

Venter de enda et barn? Er det trøbbel i paradis? Har Kanye vært utro mot Kim? Eller kanskje vice versa?

Det har altså svirret bruddrykter rundt «Kimye» utallige ganger, men denne gangen ser det ut til at spekulasjonene holder vann.

I tillegg kommer (les: absolutt) ikke nyheten som lyn fra klar himmel.

I sommer twitret West at han har prøvd å skille seg fra kona siden hun møtte rapkollega Meek Mill på et hotell 2018 – men det er ikke som det høres ut ...

LYKKELIGERE TIDER: Kanye West og Kim Kardashian under MTV Music Video Awards i 2016. FOTO: NTB
LYKKELIGERE TIDER: Kanye West og Kim Kardashian under MTV Music Video Awards i 2016. FOTO: NTB Vis mer

43-åringen la det frem som at det var snakk om et privat møte mellom Kardashian og Meek Mill på et hotell, men i stedet var det snakk om en konferanse om fengselsreform hvor de begge deltok.

I den samme tiraden refererte han til svigermor Kris Jenner (65) som «Kris Jong-Un» og skrev at den berømte familien forsøkte å tvangsinnlegge ham.

West avslørte i 2018 at han er bipolar.

Helsenorge beskriver bipolar lidelse som en psykisk lidelse som gjør at humør og aktivitetsnivå svinger mer enn hva andre mennesker opplever. Bipolar betyr «to poler», og disse to polene står for mani/hypomani (oppstemthet) og depresjon (nedstemthet).

– Utrolig komplisert og smertefullt å forstå

Kort tid etter at artisten delte de titalls meldingene på Twitter, valgte Kardashian å uttale seg via Instagram.

«Alle som er bipolare eller har en de elsker i livet sitt som er bipolar, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans», lød det fra stjernen den gang.

Saken fortsetter under bildet.

UTTALELSEN: Kim Kardashians uttalelse i kjølvannet av Kanye Wests Twitter-tirade i juli 2020. FOTO: Instagram
UTTALELSEN: Kim Kardashians uttalelse i kjølvannet av Kanye Wests Twitter-tirade i juli 2020. FOTO: Instagram Vis mer


Videre skrev hun at hun nå følte at hun nå var nødt til å ta bladet fra munnen for å unngå ytterligere stigmatisering av mennesker med psykiske lidelser.

Avslutningsvis takket hun for støttende meldinger, og ba om medfølelse og empati fra offentligheten og media.

Siden har paret vist seg sammen sjeldnere og sjeldnere, og Wests tilstedeværelse på konas sosiale medier – som tross alt oppdateres ekstremt hyppig – har blitt langt mindre fremtredene.

Kardashian delte sist et bilde sammen med ektemannen 22. november, da i forbindelse med tiårsjubileet av rapperens album «My Beautiful Dark Twisted Fantasy».


Åtte år med «Kimye»

Dette er Kardashians tredje ekteskap.

Hun giftet seg med Damon Thomas (51) i 2000. De gikk hver til sitt fire år senere.

I 2011 ble hun smidd i hymens lenker igjen, denne gangen med basketballspiller Kris Humphries (35). Ekteskapet har gått ned i historien som et av Hollywoods korteste; lykken varte i 72 dager før det ble lagt inn søknad om skilsmisse.

Deretter giftet realitystjernen seg altså med Kanye West – og det var nok mange som trodde at paret skulle vare livet ut.

Nå ser det dessverre ut til å være over, men det har ikke manglet på store og små milepæler i løpet av det åtte år lange forholdet.

For eksempel da West gikk ned på kne, selvfølgelig på ekstravagant vis, i 2013:

Da West castet kona til musikkvideoen til låta «Bound 2»:


Eller da paret prydet forsiden av motebibelen Vogue sammen i april 2014:


Da de giftet seg i Italia i mai 2014:


De har fått fire (ekstremt nydelige!) barn sammen:


I oktober 2020 ga West kona en helt spesiell bursdagsgave – nemlig et hologram av hennes avdøde far:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer