Donald Trump

Nå tar kjendisene til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye med president Donald Trump

- Til alle dere der hjemme og på flyplasser som tilhører mitt Amerika. Dere er en del av selve fundamentet for hvem vi er, og vi elsker dere, sier Ashton Kutcher.

DONALD TRUMPS PRESIDENTORDRE: Ashton Kutcher tok til ordet under årets SAG Awards og uttrykte sitt syn på president Donald Trumps nye presidentordre.  Foto: NTB Scanpix
DONALD TRUMPS PRESIDENTORDRE: Ashton Kutcher tok til ordet under årets SAG Awards og uttrykte sitt syn på president Donald Trumps nye presidentordre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at president Donald Trump (70) har vært i hardt vær den siste uka. Fredag skrev presidenten nemlig under på en presidentordre om omfattende endringer i USAs utlendingspolitikk. (Psst: En rekke kjendiser truer med å forlate landet nå som Donald Trump er blitt USAs nye president!)

Den nye presidentordren stenger nye syriske flyktninger ute av USA på ubestemt tid. I tillegg får folk fra syv andre land, hovedsakelig muslimske, ikke slippe inn i USA de neste 90 dagene, inntil nye kontrollrutiner er på plass. Dermed har folk med gyldige visum blitt nektet adgang på flyplasser i USA. Formålet er å stenge «radikale, islamistiske terrorister» ute av USA.

LES OGSÅ: 1 million har skrevet under: Trump bør ikke få møte dronningen

Dette gjorde at flere tusen mennesker gikk ut i gatene og på flyplasser flere steder i USA for å demonstrere mot Donald Trump og hans innreiseforbud. I tillegg har flere menneskerettighetsgrupper og andre motstandere av de nye reglene tatt til ordet og forbereder seg på en langvarig kamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer