Naomi Campbell

Naomi Campbell (50) ble mamma for første gang

- En vakker, liten skapning har valgt at jeg skal være mammaen hennes.

NAOMI CAMPBELL: Den 50 år gamle supermodellen har fått en datter. Her fra MET-gallaen i New York i 2019. FOTO: NTB
NAOMI CAMPBELL: Den 50 år gamle supermodellen har fått en datter. Her fra MET-gallaen i New York i 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den britiske supermodellen Naomi Campbell (50) er i gledesrus om dagen - hun har nemlig akkurat ønsket sitt aller første barn velkommen til verden.

Den gledelige nyheten deler hun med følgerne sine på sosiale medier. I et Instagram-innlegg skriver hun at hun nå er velsignet med en liten datter, og har lagt ved et bilde av at hun holder datterens føtter i hånden.

«En vakker, liten skapning har valgt at jeg skal være mammaen hennes. Jeg er så beæret over å ha denne vakre sjelen i livet mitt, og det finnes ingen ord som kan beskrive det livslange båndet jeg nå starter med deg, min engel. Det finnes ingen større kjærlighet», skriver den nybakte moren stolt.

I innlegget har hun tagget sin egen mor, Valerie Morris-Campbell (67), som hun på grunn av Covid-pandemien ikke har sett på en god stund.

Har drømt om å få barn i flere år

Naomi, som er en av verdens mest berømte supermodeller og som startet karrieren på 90-tallet side om side med britiske Kate Moss (47) og danske Helena Christensen (52) , har tidligere åpnet opp om babydrømmen.

I et intervju med Evening Standard i 2017 ga hun uttrykk for at hun har baby på hjernen, og at hun ikke bekymret seg for alderen sin.

- Jeg tenker på å få barn hele tiden. Slik som teknologien er nå, så tenker jeg at jeg kan få det til når jeg er klar for det. Jeg må se hva universet har planlagt for meg. Akkurat nå har universet bestemt at jeg har min egen, «valgte familie».

CATWALK: Sist gang Naomi Campbell ble avfotografert i offentligheten var under "Michael Kors Fashion Show" i New York i april 2021. FOTO: NTB
CATWALK: Sist gang Naomi Campbell ble avfotografert i offentligheten var under "Michael Kors Fashion Show" i New York i april 2021. FOTO: NTB Vis mer

I innlegget publisert 19. mai 2021, der hun avslører den hyggelige babynyheten, kommer hun ikke med detaljer rundt selve svangerskapet og fødselen.

Siste gang Naomi Campbell var avfotografert på en offentlig tilstelning, var i april 2021 i forbindelse med at hun gikk på catwalken for Michael Kors.

To brutte forlovelser

Naomi Campbell har tidligere vært forlovet med U2-bassist Adam Clayton (61) og den italienske forretningmannen Flavio Briatore (71), men begge forlovelsene ble avbrutt.

Hun har også et knippe andre kjendismenn på merittlisten - og har tidligere vært kjæreste med skuespiller Robert De Niro (77), rapper Sean «P.Diddy» Combs (51) og artisten Usher (42).

I perioden 2008 til 2013 var hun sammen med den russiske milliardæren Vladislav Doronin (58), men det endte ifølge Vanity Fair opp i et bittert brudd, der de begge to endte opp med å saksøke hverandre.

BRUTT FORLOVELSE: Naomi Campbell var forlovet med den russiske milliardæren Vladimir Doronin. Forholdet tok slutt i 2013. FOTO: NTB
BRUTT FORLOVELSE: Naomi Campbell var forlovet med den russiske milliardæren Vladimir Doronin. Forholdet tok slutt i 2013. FOTO: NTB Vis mer

Året før korona-pandemien innledet den flotte supermodellen et forhold med den 23 år yngre One Direction-artisten Liam Payne (27), ifølge HelloMagazine, men dette forholdet ble slutt etter bare noen måneder. Hun skal også ha blitt koblet til rapperen Skepta (38), men også dette forholdet er over.

Aldri møtt sin biologiske far

Det er ikke kjent om Naomi Campbell er i et forhold i dag, og det fremkommer heller ikke av Instagram-posten, publisert fire dager før sin egen 51-årsdag, om hun deler foreldreansvaret for den nyfødte jenta med noen.

MOREN: Naomi Campbell med moren Valerie Morris. FOTO: NTB
MOREN: Naomi Campbell med moren Valerie Morris. FOTO: NTB Vis mer

Naomi selv ble oppdratt av alenemoren Valerie, som ble forlatt av Naomis far fire måneder inn i svangerskapet, og av respekt for morens ønsker har hun aldri møtt sin biologiske far.

Supermodellen ble født i London 22. mai 1970, og har afro-jamaicanske aner, så vel som kinesisk-jamaicansk blod i årene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer