Keeping Up With The Kardashians

- Når du vokser opp på kamera, føler alle at de kjenner deg. Men det gjør de ikke

Kylie Jenner (19) lager sitt eget TV-show som har premiere til sommeren. Se første smakebit her!

KYLIE JENNER: Kylie Jenner (19) får sin egen dokumentarserie.  Foto: NTB scanpix
KYLIE JENNER: Kylie Jenner (19) får sin egen dokumentarserie. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke har hørt navnet Kardashian eller Jenner før, la meg introdusere deg kjapt. Kardashian-familien, med Kim Kardashian (36) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

I TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har vi siden 2007 fulgt livene til Kim, Khloé (32), Kourtney (37), Kendall (21), Kylie (19), Rob (29), Kris (61) og Bruce (67) - som nå heter Caitlyn Jenner - gjennom oppturer, nedturer og intrigerer. (Psst: Kim Kardashian: - Ingenting av det Caitlyn skriver er sant!)

KYLIE JENNER: Den populære 19-åringen får sin egen dokumentarserie til sommeren. Foto: Splash News
KYLIE JENNER: Den populære 19-åringen får sin egen dokumentarserie til sommeren. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder!

Men ifølge flere medier spekuleres det om sesong 13 av den populære serien, som nå ruller over TV-skjermen, blir den siste. Ryktene begynte å florere på nettet etter at Kim ble ranet i Paris - og at de hadde bestemt seg for å legge opp TV-karrieren da oppmerksomheten rundt familien eskalerte (noe vi selvfølgelig ikke håper skjer!). 

Om dette skulle skje har vi blodfans heldigvis noe annet å glede oss til. Nylig ble det nemlig annonsert at lillesøster Kylie, som har nærmere 94 millioner følgere på Instagram, får sin egen spin-off-serie: «Life of Kylie».

- Når du vokser opp på kamera, føler alle at de kjenner deg. Men det gjør de ikke, sier hun i en fersk teaser av serien. 

Dette er derimot ikke første gang TV-stasjonen E! lanserer en spin-off-serie av «Keeping Up With The Kardashians». Serien har vært kanalens mest suksessfulle show og har vunnet flere publikumspriser - og har derfor hatt serier som «Kourtney og Kim Take Miami», «Kourtney og Kim Take New York», «Khloé & Lamar», «Kourtney og Khloé Take The Hamptons», «Dash Dolls» og «Rob & Chyna».

Ifølge Hollywood Reporter vil 19-åringen selv produsere serien som til å begynne med har fått åtte episoder. «Life of Kylie» har premiere denne sommeren i USA. 

LES OGSÅ: Kim Kardashian stjal nok en gang oppmerksomheten!

SØSTRE: Ifølge flere medier vil den nye dokumentarserien til Kylie Jenner gi oss et innblikk i livet hennes og hvordan hun jobber med sminkemerket Kylie Cosmetics. Mest sannsynlig vil vi nok også få se mer av søstrene. Her Kim Kardashian og Kendall Jenner.  Foto: NTB scanpix
SØSTRE: Ifølge flere medier vil den nye dokumentarserien til Kylie Jenner gi oss et innblikk i livet hennes og hvordan hun jobber med sminkemerket Kylie Cosmetics. Mest sannsynlig vil vi nok også få se mer av søstrene. Her Kim Kardashian og Kendall Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer