KYLIE JENNER: Kylie Jenner (19) får sin egen dokumentarserie.  Foto: NTB scanpix
KYLIE JENNER: Kylie Jenner (19) får sin egen dokumentarserie. Foto: NTB scanpix Vis mer

Keeping Up With The Kardashians

- Når du vokser opp på kamera, føler alle at de kjenner deg. Men det gjør de ikke

Kylie Jenner (19) lager sitt eget TV-show som har premiere til sommeren. Se første smakebit her!

Hvis du ikke har hørt navnet Kardashian eller Jenner før, la meg introdusere deg kjapt. Kardashian-familien, med Kim Kardashian (36) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

I TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har vi siden 2007 fulgt livene til Kim, Khloé (32), Kourtney (37), Kendall (21), Kylie (19), Rob (29), Kris (61) og Bruce (67) - som nå heter Caitlyn Jenner - gjennom oppturer, nedturer og intrigerer. (Psst: Kim Kardashian: - Ingenting av det Caitlyn skriver er sant!)

KYLIE JENNER: Den populære 19-åringen får sin egen dokumentarserie til sommeren. Foto: Splash News
KYLIE JENNER: Den populære 19-åringen får sin egen dokumentarserie til sommeren. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk nettet til å koke med sexy bursdagsbilder!

Men ifølge flere medier spekuleres det om sesong 13 av den populære serien, som nå ruller over TV-skjermen, blir den siste. Ryktene begynte å florere på nettet etter at Kim ble ranet i Paris - og at de hadde bestemt seg for å legge opp TV-karrieren da oppmerksomheten rundt familien eskalerte (noe vi selvfølgelig ikke håper skjer!). 

Om dette skulle skje har vi blodfans heldigvis noe annet å glede oss til. Nylig ble det nemlig annonsert at lillesøster Kylie, som har nærmere 94 millioner følgere på Instagram, får sin egen spin-off-serie: «Life of Kylie».

- Når du vokser opp på kamera, føler alle at de kjenner deg. Men det gjør de ikke, sier hun i en fersk teaser av serien. 

Dette er derimot ikke første gang TV-stasjonen E! lanserer en spin-off-serie av «Keeping Up With The Kardashians». Serien har vært kanalens mest suksessfulle show og har vunnet flere publikumspriser - og har derfor hatt serier som «Kourtney og Kim Take Miami», «Kourtney og Kim Take New York», «Khloé & Lamar», «Kourtney og Khloé Take The Hamptons», «Dash Dolls» og «Rob & Chyna».

Ifølge Hollywood Reporter vil 19-åringen selv produsere serien som til å begynne med har fått åtte episoder. «Life of Kylie» har premiere denne sommeren i USA. 

LES OGSÅ: Kim Kardashian stjal nok en gang oppmerksomheten!

SØSTRE: Ifølge flere medier vil den nye dokumentarserien til Kylie Jenner gi oss et innblikk i livet hennes og hvordan hun jobber med sminkemerket Kylie Cosmetics. Mest sannsynlig vil vi nok også få se mer av søstrene. Her Kim Kardashian og Kendall Jenner.  Foto: NTB scanpix
SØSTRE: Ifølge flere medier vil den nye dokumentarserien til Kylie Jenner gi oss et innblikk i livet hennes og hvordan hun jobber med sminkemerket Kylie Cosmetics. Mest sannsynlig vil vi nok også få se mer av søstrene. Her Kim Kardashian og Kendall Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: