Bildejuks:

Natalia (23) tok bilder på IKEA - lot som om det var Bali

Ville vise at man ikke skal tro på alt man ser på internett.

«LUKSUSFERIE»: Slik lurte influenseren Natalia Taylor flere tusen mennesker. Reporter: Embla Hjort-Larsen Video: Natalia Taylor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dagens sosiale medier-verden er det mange som deler reiser, måltider og livet generelt, både på Instagram og Snapchat. Med stadig flere, avanserte redigeringsverktøy, er det også lett å pynte litt ekstra på sannheten.

Youtuber Natalia Taylor (23) fra California har gjort en eksperiment på nettopp dette punktet. Hvor langt kan man egentlig gå?

Er det egentlig Bali?

Taylor publiserer noen bilder på Instagram som ved første øyekast kan virke som helt vanlige, dagligdagse bilder fra en eksotisk ferietur til Indonesia, Bali.

Hun bruker også geografisk plassering på Bali. Bildene viser blant annet 23-åringen i badekaret med morgenkåpe, ute på en «veranda» med noen busker rundt og på et fjongt hotellrom i kledd en knæsj-rosa kjole. Men det er noe som ikke stemmer. Ser du hva det er?

I virkeligheten dro Taylor til den svenske møbelkjeden IKEA sammen med en fotograf for å ta forskjellige bilder i de ferdige rommene som finnes der. De ville se hvor lenge de kunne holde på før noen av de ansatte kastet dem ut, eller til det ble for flaut, forteller hun i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer