Naya Rivera

Nayas fire år gamle sønn funnet alene på båten

«Glee»-stjernen Naya Rivera antas å være omkommet etter tragisk ulykke.

NAYA RIVERA: Etter en båttur med sønnen på Lake Piru i California, forsvant Naya Rivera. Sønnen ble funnet alene i leiebåten. Nå bekrefter politiet at skuespilleren er forsvunnet. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske «Glee»-stjernen Naya Rivera (33) tok med seg sønnen Josey Dorsey (4) på utflukt ved Lake Piru i California onsdag 8. juli.

Mor og sønn bestemte seg for å leie en båt for å utforske elven og hygge seg med bading, men da 33-åringen ikke kom tilbake med båten til avtalt tidspunkt, slo utleiefirmaet alarm, skriver People.

Da båten ble lokalisert var det bare den fire år gamle gutten Josey som var om bord. Han ble funnet sovende i båten, ikledd redningsvest. Det ble siden funnet en redningsvest for voksne om bord, som man antar var til Naya Rivera.

Skuespilleren var ingen steder å finne.

Letemannskap ble tilkalt, og de brukte flere timer på å søke etter skuespilleren.

Om morgenen torsdag 9. juli, dagen etter båtturen, bekreftet California-politiet at den forsvunnede personen er Naya Rivera.

Naya Rivera ble for alvor kjent gjennom den populære TV-serien Glee, der hun spilte karakteren Santana Lopez - en musikalserie som gikk sin seiersgang på TV i perioden 2009 til 2015.

Flere av de tidligere Glee-kollegene ber for at Naya skal bli funnet i god behold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer