Naya Rivera

Nayas fire år gamle sønn funnet alene på båten

«Glee»-stjernen Naya Rivera antas å være omkommet etter tragisk ulykke.

NAYA RIVERA: Etter en båttur med sønnen på Lake Piru i California, forsvant Naya Rivera. Sønnen ble funnet alene i leiebåten. Nå bekrefter politiet at skuespilleren er forsvunnet. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske «Glee»-stjernen Naya Rivera (33) tok med seg sønnen Josey Dorsey (4) på utflukt ved Lake Piru i California onsdag 8. juli.

Mor og sønn bestemte seg for å leie en båt for å utforske elven og hygge seg med bading, men da 33-åringen ikke kom tilbake med båten til avtalt tidspunkt, slo utleiefirmaet alarm, skriver People.

Da båten ble lokalisert var det bare den fire år gamle gutten Josey som var om bord. Han ble funnet sovende i båten, ikledd redningsvest. Det ble siden funnet en redningsvest for voksne om bord, som man antar var til Naya Rivera.

Skuespilleren var ingen steder å finne.

Letemannskap ble tilkalt, og de brukte flere timer på å søke etter skuespilleren.

Om morgenen torsdag 9. juli, dagen etter båtturen, bekreftet California-politiet at den forsvunnede personen er Naya Rivera.

Naya Rivera ble for alvor kjent gjennom den populære TV-serien Glee, der hun spilte karakteren Santana Lopez - en musikalserie som gikk sin seiersgang på TV i perioden 2009 til 2015.

Flere av de tidligere Glee-kollegene ber for at Naya skal bli funnet i god behold.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

I 2014 giftet Naya seg med den amerikanske skuespilleren Ryan Dorsey (36), som hun hadde datet av-og-på før forholdet ble alvorlig. Året etter bryllupet ble de foreldre til lille Josey.

Ekteskapet opphørte tre år etter at de lovet hverandre evig troskap.

Delte et bilde av seg selv og sønnen dagen før ulykken

I tillegg til skuespillerkarrieren har Naya også satset på mote - og da for barn. Det er sønnen Josey som har vært hennes inspirasjonskilde. Klesmerket JOJO&IZZY er laget med tanke på å være kjønnsnøytralt.

- Josey inspirerer meg på så mange måter, så det føltes naturlig å ønske å lage noe for ham og meg. Det å ha startet denne forretningen fra bunnen av, er noe jeg er skikkelig, skikkelig stolt av. Jeg vet at sønnen min er stolt han også. Det er et spesielt bånd vi deler sammen, sa hun til People høsten 2018.

Dagen før forsvinningen ved Lake Piru, delte Naya Rivera et bilde av seg selv og sønnen med bildeteksten: «Bare oss to».

Se dette innlegget på Instagram

just the two of us

Et innlegg delt av Naya Rivera (@nayarivera)

Hun har delt flere bilder av sønnen på Instagram, og det er tydelig at båndet mellom mor og sønn har vært sterkt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer