Sandra Lyng

- Nei, alle har ikke det bra i ferien

Sandra Lyng deler tanker om sommerferiens skyggesider.

SANDRA LYNG: Artisten Sandra Lyng erkjenner at sommer og ferie også kan være svært krevende. FOTO: Truls Qvale
SANDRA LYNG: Artisten Sandra Lyng erkjenner at sommer og ferie også kan være svært krevende. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert

På sosiale medier florerer det i feeden av sommerbilder både fra inn- og utland. Venner, bekjente, kolleger og influensere som slikker sol på stranden, går topptur eller poserer i nye flagrende gevanter med kjæresten de tilsynelatende lever sitt beste liv med.

Det er lett å føle at «alle» andre lever et mer vellykket og harmonisk liv enn en selv - og dette er noe artisten Sandra Lyng (35) retter fokus på i et innlegg publisert på Instagram.

«Nei, alle har ikke det bra i ferien. Nei, det er ikke bare du som synes det er vanskelig å underholde barna hver dag i 4 til 8 uker. Nei, det er ikke bare du som sitter hjemme. Nei, det er ikke bare du som blir stresset av stillheten - du som brukte jobben til å stilne tankekjøret».

Hun påpeker viktigheten med å huske på hva som kan skjule seg bak fasaden, og at man ikke er alene om å ha de negative tankene og følelsene.

«Nei, det er ikke bare du som synes det er vanskelig å skal gå i sommertøy og badeklær. Nei, det er ikke bare du som blir trigget av sosiale medier; husk at det ikke er ekte. At noen par kranglet rett før bildet ble tatt. At noen retusjerer kroppene sine før de poster. At vinkelen på bildet i huset ikke viser rot. Jeg ville bare minne deg på det kjære venn og følger - at du er ikke alene om disse tankene og følelsene», skriver hun i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer