Damiano David

Nei, han er ikke singel

Måneskin-vokalist Damiano David har satt fyr på internett etter Eurovision-seieren. Her er jenta som har fått ham til å sette ring på fingeren.

DAMIANO DAVID: Mannen som har satt fyr på internett denne helgen. FOTO: NTB
DAMIANO DAVID: Mannen som har satt fyr på internett denne helgen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Var du blant dem som kastet et ekstra blikk eller to på Måneskin-vokalist Damiano David under helgens Eurovision-sending? I så fall var du ikke alene.

Den 22-år gamle italienske rockevokalisten i bandet Måneskin har mildt sagt satt fyr på nettet etter Eurovison-seieren, og ble nærmest over natta «verdens mest sexy mann».

Da KK delte et bilde av ham på vår Instagram-konto tok det ikke lang tid før tusenvis av likes hadde tikket inn, og flammeemojiene lå på rekke og rad nedover. «Jeg mistet pusten», skriver en av følgerne, en annen fulgte opp med: «Han er den nye Johnny Depp».

Hvordan Damiano selv stiller seg til all oppmerksomheten vet vi ikke, men han ser ikke akkurat ut til å mistrives i spotlighten.

MÅNESKIN: Italienske Måneskin tok Europa med storm under Eurovision. Vi må innrømme at bassist Vic Angelis også er noe av det tøffeste vi har sett noensinne. Men det var vokalist Damiano David som virkelig satte fyr på nettet. FOTO: NTB
MÅNESKIN: Italienske Måneskin tok Europa med storm under Eurovision. Vi må innrømme at bassist Vic Angelis også er noe av det tøffeste vi har sett noensinne. Men det var vokalist Damiano David som virkelig satte fyr på nettet. FOTO: NTB Vis mer

Forlovet med modell

Men dersom du er en av dem som har googlet «Damiano David kjæreste» i håp om at han er singel, så vet du allerede, som oss, at ikke bare har han kjæreste, han er faktisk også forlovet - langt mer ryddig type enn imaget kanskje skulle tilsi altså.

Den utvalgte er modellen Giorgia Soleri. De to har ligget ganske lavt med forholdet, men skal ha vært sammen i over fire år og er forlovet.

Giorgia har base i Milano og jobber som modell og influencer, og selv om hun ikke kan vise til samme følgermasse som kjæresten i sosiale medier, kan hun skilte med gode 190 000 følgere på Instagram.

Under helgens Eurovison-finale fulgte hun spent kjæresten og bandet på Eurovison-scenen på sin egen Instagram-story og heiet ivrig.

Det ble nok et lite skår i gleden for Damiano og resten av Måneskin-gjengen at ryktene om kokain-bruk tok såpass av at de måtte teste seg for å få roet ryktestormen. Heldigvis kom testen tilbake negativ, og alle kan nå glede seg til Eurovision-finale i Italia neste år.

Fra mynter i en kopp til 200 millioner TV-seere

Måneskin startet karrieren sin som gatemusikanter, så det er ingen overdrivelse å si at det er litt av en reise bandet har hatt det siste året. Fra mynter i en kopp til 200 millioner TV-seere og Eurovison-seier med et overveldende flertall av folkestemmene.

Framtiden ser lys ut for rockebandet, som har klatret til topp 10 på Spotifts Global Chart med låta «Zitti E Buoni» (som betyr noe sånn som «hold kjeft og hør etter»). Det er det høyeste for et italiensk band noensinne.

Fra den tiden Måneskin spilte for mynter på gata. FOTO: NTB
Fra den tiden Måneskin spilte for mynter på gata. FOTO: NTB Vis mer

Nå ligger verden for deres føtter, og vi spår at vi får se MYE til Måneskin og Damiano David framover, både på scener over hele verden og i diverse reklamekampanjer.

Men singel er han altså ikke ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer