Prinsesse Diana utro:

- Nei, jeg er ikke prins Harrys far

Dianas tidligere elsker James Hewitt har avvist ryktene som har svirret i en årrekke.

PRINSESSE DIANA UTRO: I 1995 innrømmet prinsesse Diana at hun hadde hatt en affære med ridelærer James Hewitt på 80-tallet. Hun ble skilt fra prins Charles i 1996. Flere har spekulert i om prins Harry kan ha vært et resultat av denne affæren. Bildet av mor og sønn er fra 1988. FOTO: NTB
PRINSESSE DIANA UTRO: I 1995 innrømmet prinsesse Diana at hun hadde hatt en affære med ridelærer James Hewitt på 80-tallet. Hun ble skilt fra prins Charles i 1996. Flere har spekulert i om prins Harry kan ha vært et resultat av denne affæren. Bildet av mor og sønn er fra 1988. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I sesong fire av den populære Netflix-serien The Crown, dukker endelig prinsesse Diana opp. Hun portretteres av skuespiller Emma Corrin (24).

Diana og Charles møttes da hun bare var 16 år, og han datet hennes eldre søster Lady Sarah Spencer.

Prinsen av Wales gikk ned på kne og spurte om Dianas hånd i 1981, da hun bare var 19 år.

Det er ingen hemmelighet at ekteskapet mellom prinsen og Diana var preget av mye turbulens, og Diana har selv uttalt at det var tre personer i ekteskapet - og da hentydet til prinsens elskerinne Camilla Parker-Bowles.

I sesong 4 av The Crown dukker også rideinstruktør James Hewitt (spilt av Daniel Donskoy) opp, og vi har ikke glemt spekulasjonene rundt prins Harry - og hvem som egentlig er hans far.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer