Leonardo DiCaprio

«Nei, man kan ikke kalle ham sexy»

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio forteller KK om sin reise fra ungpikeidol til gledesdreper.

PROFESSOR: - Enkelte dager brukte vi ni timer på å lime fast skjegget mitt, sa Leonardo DiCaprio til KKs reporter under promoteringen av filmen «Don`t look up» som har premiere på kino 10. desember. FOTO: NTB
PROFESSOR: - Enkelte dager brukte vi ni timer på å lime fast skjegget mitt, sa Leonardo DiCaprio til KKs reporter under promoteringen av filmen «Don`t look up» som har premiere på kino 10. desember. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det blir ikke noe særlig mer stjernespekket enn rollebesetningen i «Don’t Look Up» - og det blir heller ikke noe mer komisk og grav alvorlig på en gang.

DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Ariana Grande, Timothée Chalamet og Jonah Hill gir oss en brutal påminnelse om hvor mye det haster å ta klimaendringene på alvor.

Samtidig blir vi tvunget til å le av de absurde, overfladiske verdiene som har tatt kontroll over livene våre; besettelsen av likes på sosiale medier, narsissisme, clickbait, kjendiskåtskap og konspirasjonsteorier. Alt i en herlig satirisk suppe som smaker syrlig og salt om hverandre.

Se traileren til filmen nedenfor:

- Lett lenge etter en sånn film

- Denne filmen kom på et perfekt tidspunkt – som sendt fra himmelen på en måte, sier Leonardo DiCaprio fra en kinosal i Los Angeles.

Han sitter sammensunket i en flaskegrønn ørelappstol midt i mellom Jennifer Lawrence og Meryl Streep. Sistnevnte spiller den amerikanske presidenten og representerer stormannsgalskap, opportunisme og maktmisbruk på sitt aller verste i filmen som kommer på Netflix i slutten av desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer