The Power of The Dog

Nektet å snakke med Kirsten Dunst på filmsettet

Benedict Cumberbatch (45) gikk helt inn i karakter under innspillingen av Netflix-filmen «The Power of The Dog».

SPILLER MOT HVERANDRE: Benedict Cumberbatch (45) og Kirsten Dunst (39) spiller mot hverandre i den nye Netflix-filmen «The Power of The Dog». FOTO: NTB
SPILLER MOT HVERANDRE: Benedict Cumberbatch (45) og Kirsten Dunst (39) spiller mot hverandre i den nye Netflix-filmen «The Power of The Dog». FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix's nye western-film «The Power of The Dog» har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, og det er spesielt Benedict Cumberbatch (45) sine ekstreme skuespiller metoder som har fått folk verden over til å reagere.

I et intervju med magasinet NME, avslørte Sherlock-stjernen nylig at han gikk helt inn i karakter for rollen, også kjent som «method acting», og nektet derfor å snakke med skuespillerkollegaen sin Kirsten Dunst (39) på filmsettet.

- Jeg hadde ikke lyst til å være slem mot Kirsten

I filmen spiller Cumberbatch cowboyen Phil Burbank som har et anstrengt forhold til brorens kone Rose Gordon, spilt av Dunst.

Med dette i bakhodet, valgte Cumberbatch å bli i karakter og ikke snakke med Dunst under innspillingen, og ifølge ham gjorde hun det samme.

- Jeg hadde ikke lyst til å være slem mot Kirsten, men jeg måtte bli i karakter, så jeg valgte å ikke snakke med henne på settet, fortalte han til NME og la til:

- Vi oppførte oss som om vi ble frastøtt av synet av hverandre.

Vasket seg ikke under innspillingen

I intervjuet med NME kom det også frem at Cumberbatch, i et forsøk på å gå hundre prosent inn i rollen som Phil Burbank, unnlot å vaske seg under innspillingen og nektet å svare til sitt ekte navn «Benedict».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer