«Beverly Hills, 90210»

Nesten 30 år senere er denne gjengen samlet igjen

Se bildet!

DEN GANG DA: Slik så det ut da «Beverly Hills, 90210» hadde premiere i 1990. Nå gjør skuespillerne comeback sammen! FOTO: FOX
DEN GANG DA: Slik så det ut da «Beverly Hills, 90210» hadde premiere i 1990. Nå gjør skuespillerne comeback sammen! FOTO: FOX Vis mer
Publisert

Det er nærmere tre tiår siden den første episoden av «Beverly Hills, 90210» kom på lufta. Her ble vi kjent med en gruppe unge mennesker som sto ovenfor alskens utfordringer.

I tillegg til å fortelle historiene om gjengens vennskap og deres respektive romanser (oftest med hverandre), turte skaperne av den populære serien å sette betente temaer på agendaen.

I løpet av de 293 episodene som ble sendt på TV, tok de blant annet opp rasisme, voldtekt, narkotikamisbruk, homofobi, AIDS, vold i hjemmet og spiseforstyrrelser.

I 2000 var det dog over for godt og fansen var nødt til å ta et farvel med karakterene man med årene hadde blitt så glad i.

Ta en titt på et knippe minneverdige øyeblikk i videoen under:

Savnet har vært enormt i årene siden – til tross for at vi ser på reprisesendinger så ofte vi kan – men nå er flere av skuespillerne samlet på ny!

Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling og Gabrielle Carteris jobber nemlig med en slags oppfølger til den ikoniske TV-serien ved navn «BH90210».

Stjernene spilte henholdsvis tvillingene Brenda og Brandon Walsh, Kelly Taylor, Steve Sanders, David Silver, Donna Martin og Andrea Zuckerman i originalen.

Denne uken delte sistnevnte et bilde av hele gjengen på Instagram og responsen lot ikke vente på seg. I skrivende stund har posten 41 000 likes og 3000 kommentarer.

Også flere av de andre skuespillerne delte bilder som får våre nostalgi-elskende hjerter til å dunke ekstra hardt. Se dem under!

Saken fortsetter under bildene.

Den nye serien skal (dessverre?) ikke vise hvor de kjente og kjære karakterene er i livet nå – i stedet skal skuespillerne spille alternative versjoner av seg selv.

Det offisielle sammendraget lyder slik:

«Etter å ha gått hver sin vei da originalserien tok slutt for 19 år siden, bestemmer Shannen, Jason, Jennie, Ian, Brian, Tori og Gabrielle seg for å gjenforenes da en av dem foreslår at det er på tide å få i gang en «Beverly Hills, 90210»-reboot – men dét blir mer interessant enn rebooten selv... Hva skjer når man møter sin første kjærlighet, når gamle romanser blusser opp, når venner og fiender møtes igjen? Hva skjer da skuespillerne – som vokste opp foran en hel verden – prøver å fortsette der de slapp?»

Det ble aldri offisielt bekreftet at Luke Perry var en del av det kommende prosjektet, men ifølge Us Magazine inngikk skaperne en avtale om at den nå avdøde stjernen skulle delta så mye som mulig mens han balanserte rollen sin i Netflix-suksessen «Riverdale».

Slik ble det altså ikke.

Verden var i sorg da det tidligere i år ble kjent at Perry hadde gått bort som følge av et massivt hjerneslag, bare 52 år gammel.

Les KK-redaktør Ingeborg Heldals hyllest til stjernen – og rollefiguren hans, Dylan McKay – her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer