«Hjem til jul»:

Netflix' norske juleserie er full av stjerner – nå er første trailer ute!

Klarer Johanne å finne seg en kjæreste på 24 dager?

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Ida Elise Broch spiller hovedrollen som single Johanne i «Hjem til jul». FOTO: Netflix
JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Ida Elise Broch spiller hovedrollen som single Johanne i «Hjem til jul». FOTO: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 er strømmetjenester menneskets bestevenn.Netflix er foreløpig den mest populære (men den splitter nye utfordreren Disney+ har allerede sikret seg millioner av registrerte brukere) og nå slipper de en norsk juleserie.«Hjem til jul» er fylt til randen av kjente fjes. Ida Elise Broch (32) spiller hovedrollen som 30 år gamle Johanne, som i et familieselskap plumper ut med at hun har fått seg kjæreste – selv om hun egentlig er singel.Dermed starter jakten på kjærligheten. (Minus gården og bonden, og sleng på julestemning og snø.)Klarer hun å finne seg en kjæreste på 24 dager?Skuespillerkarrierne til hovedrolleinnhaver Ida ble sparket i gang via snowboard-filmen «Switch» for tolv år siden. Siden den gang har hun blant annet briljert i «Mannen som elsket Yngve» og «Det tredje øyet».

I 2015 ble hun kåret til beste kvinnelige skuespiller under Gullruten for sin rolle i tredje sesong av serien «Lillyhammer».

Artist Gabrielle Leithaug (34) spiller bestevennen til Johanne i «Hjem til jul», mens Felix Sandman (21) – som er både kjent som sanger og fra en annen Netflix-suksess, svenske «Quicksand» – portretterer én av kjærlighetsinteressene hennes. Det samme gjelder Kingsford Siayor (35) og Mads Sjøgård Pettersen (35).Også store stjerner som Stian Blipp (29), Dennis Storhøi (59), Anette Hoff (58), Hkeem (22) og Hege Schøyen (62) dukker opp.Se første trailer til den norske storsatsningen under!LES OGSÅ: Er «seriomani» vår tids moderne lidelse?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer