Netflix slipper Beyoncé-dokumentar – se første trailer

Snakk om drømmesamarbeid!

HJEM TIL DEG: Netflix har gjort dokumentar av Beyoncés enestående opptreden under Coachella-festivalen i 2018. Her er stjernen avbildet med ektemannen Jay Z under en annen konsert i fjor. FOTO: Scanpix
HJEM TIL DEG: Netflix har gjort dokumentar av Beyoncés enestående opptreden under Coachella-festivalen i 2018. Her er stjernen avbildet med ektemannen Jay Z under en annen konsert i fjor. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én person som virkelig ble født til å være superstjerne, så er det Beyoncé.Ikke bare er Beyoncé – som klinger unektelig bra – hennes vaskeekte navn (i motsetning til veldig mange andre kjente fjes); hun har også sunget så lenge hun kan huske og deltok i talentkonkurrranser fra svært ung alder.Allerede som 9-åring ble hun del av gruppen Girl's Tyme sammen med blant annet venninnen Kelly Rowland. Noen år senere byttet de navn – og resten er historie.

Destiny's Child ble kjent verden over for låter som «Say My Name» og «Bootylicious», og tiden med gruppen etablerte Beyoncé som stjerne før medlemmene gikk hver til sitt i 2006.

Beyoncé er ungjenta som synger fra 00:36 i videoen nedenfor.

I dag er 37-åringen en av verdens meste profilerte artister og er viden kjent for å ha «hele pakken»: En fantastisk stemme, talent for låtskriving, dansing, og en enorm scenetilværelse.Samtlige elementer kom tydelig frem i sangerens enestående show under fjorårets Coachella-festival i California (faktisk imponerte Beyoncé så stort at publikum omdøpte festivalen til «Beychella» i kjølvannet av det forrykende showet) – og nå blir det dokumentar ut av opptredenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer