Netflix slipper Beyoncé-dokumentar – se første trailer

Snakk om drømmesamarbeid!

HJEM TIL DEG: Netflix har gjort dokumentar av Beyoncés enestående opptreden under Coachella-festivalen i 2018. Her er stjernen avbildet med ektemannen Jay Z under en annen konsert i fjor. FOTO: Scanpix
HJEM TIL DEG: Netflix har gjort dokumentar av Beyoncés enestående opptreden under Coachella-festivalen i 2018. Her er stjernen avbildet med ektemannen Jay Z under en annen konsert i fjor. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én person som virkelig ble født til å være superstjerne, så er det Beyoncé.

Ikke bare er Beyoncé – som klinger unektelig bra – hennes vaskeekte navn (i motsetning til veldig mange andre kjente fjes); hun har også sunget så lenge hun kan huske og deltok i talentkonkurrranser fra svært ung alder.

Allerede som 9-åring ble hun del av gruppen Girl's Tyme sammen med blant annet venninnen Kelly Rowland. Noen år senere byttet de navn – og resten er historie.

Destiny's Child ble kjent verden over for låter som «Say My Name» og «Bootylicious», og tiden med gruppen etablerte Beyoncé som stjerne før medlemmene gikk hver til sitt i 2006.

Beyoncé er ungjenta som synger fra 00:36 i videoen nedenfor.

I dag er 37-åringen en av verdens meste profilerte artister og er viden kjent for å ha «hele pakken»: En fantastisk stemme, talent for låtskriving, dansing, og en enorm scenetilværelse.

Samtlige elementer kom tydelig frem i sangerens enestående show under fjorårets Coachella-festival i California (faktisk imponerte Beyoncé så stort at publikum omdøpte festivalen til «Beychella» i kjølvannet av det forrykende showet) – og nå blir det dokumentar ut av opptredenen.

MYE OMTALT: Beyonce hadde med seg titalls mennesker på scenen under deler av Coachella-opptredenen i 2018 og leverte et konsertshow verden knapt har sett maken til. FOTO: Scanpix
MYE OMTALT: Beyonce hadde med seg titalls mennesker på scenen under deler av Coachella-opptredenen i 2018 og leverte et konsertshow verden knapt har sett maken til. FOTO: Scanpix Vis mer

Netflix har nemlig inngått et drømmesamarbeid med trebarnsmoren og resultatet slippes eksklusivt hos strømmetjenesten 17. april. Den to timer lange dokumentaren har fått navnet «Homecoming».

Enn så lenge må vi nøye oss med en liten smakebit i form av denne traileren:

LES OGSÅ: Ble kåret til verdens rikeste gründer: – Jeg kan ikke si at jeg har gjort det selv

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer